joi, iunie 13, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleCiprian Muscă, președinte ASFOR: „Nu mai putem privi zona rurală exceptând pădurea...

Ciprian Muscă, președinte ASFOR: „Nu mai putem privi zona rurală exceptând pădurea și sectorul forestier, văzând doar agricultura”

Invitații celui mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român au fost președintele Asociației Forestierilor din România, domnul Ciprian Muscă, alături de domnul Tudor Artenie, PR-ul ASFOR. Aceștia au făcut lumină în ce privește multe aspecte sensibile care privesc acest sector de activitate, incluzând aici subiectul numeroaselor filme cu material lemnos care circulă în mediul virtual și care animă, de cele mai multe ori, internauții în sensul unor comentarii lipsite de discernământ, multe dintre acestea înscriindu-se, practic, din acest motiv, într-o zonă a dezinformării mai mult sau mai puțin involuntară. Nu în ultimul rând, reprezentanții ASFOR au vorbit și despre ambițiosul program RABLA pentru utilaje forestiere, despre viitoarea Strategie Națională Forestieră, dar și despre Bursa Lemnului, proiectul desfășurat de ASFOR împreună cu Bursa Română de Mărfuri.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

SmartLab 5.0 – INACO, inițiativa pentru competitivitate, la Buchatest Tech Week

Interviu cu Andreea Maria Paul, președinte INACO despre cel mai nou Start Lab 5.0 Ce ne spui despre Smart Lab? Smart Lab este cel mai...

„Obiectivul meu principal în acest proiect a fost să realizăm acest...

Prin emisiunea Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat Social, Revista Patronatului Român face încă un pas pentru promovarea antreprenoriatului social, al educației în general, atât al...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,929FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro