vineri, martie 31, 2023
AcasăEvenimenteCIO Talks – Adopting New Technologies

CIO Talks – Adopting New Technologies

CIO Talks – Adopting New Technologies, Webcast, Joi, 16 februarie 2023, între orele 14:00-16:30
Un eveniment CIO Council România organizat de Revista CARIERE

În data de 16 februarie 2023, dăm startul unei noi serii de evenimente CIO Talks, dedicate profesioniștilor din domeniul IT, cu ediția “Adopting new technologies”, care se va desfășura online, în intervalul 14:00-16:30.

Adoptarea noilor tehnologii în industrii diverse poate avea un impact semnificativ asupra productivității, eficienței și competitivității acestora.

În cadrul acestei ediții a evenimentului vom explora modul în care automatizarea, inteligența artificială, machine learning și blockchain pot crește eficiența, reduce costurile și spori profitabilitatea pe termen lung. Experți din industrii variate vor împărtăși experiențele lor și cum aceste tehnologii au schimbat jocul pentru ei.

Exemple de industrii care au adoptat noi tehnologii includ:

 • Automatizare și roboti în industria manufacturieră, care au condus la creșterea productivității și a eficienței proceselor.
 • Big Data, Inteligenta artificială, IoT devin larg utilizate în asigurări pe întreg lanțul de valoare, de la vânzare, subscriere până la plata daunelor, cu accent pe prevenție.
 • Inteligența artificială și machine learning în domeniul medical, care au permis dezvoltarea unor instrumente de diagnostic și tratament mai precise și personalizate.
 • Blockchain în finanțe, care a dus la dezvoltarea unor sisteme mai sigure și transparente de transfer al fondurilor și al informațiilor sensibile.
 • Realitate virtuală și augmentată în industria divertismentului, care au transformat modul în care oamenii se conectează cu conținutul media.

Adoptarea noilor tehnologii necesită investiții în resurse și training, dar poate oferi avantaje semnificative în termeni de cost, performantă și inovație.

Invitați speakeri ai evenimentului:

 • Marco Mengotto, Financial Services Practice Leader EMEA, Dell Technologies
 • Călin Rangu, Dean of Economics and Business Administration Faculty, Danubius University, Vice President CIO Council Romania
 • Dragoș Stănescu, CIO Syngenta, CIO Council Romania Member
 • Dan Bogdan, SG Technology Consulting Manager, Dell Technologies
 • Cătălin Popescu, Director of Engineering for Garrett Motion Operation CIO Council Romania Member
 • Yugo Neumorni, CIO Council Romania President

 Moderatorul evenimentului:

 • Andreea Ioniță Cirebea, Chief Digital & Technology Officer at E.ON România, CIO Council Romania Board Member

Asociația Directorilor de IT și Comunicații “CIO Council” reprezintă România în cadrul asociației pan-europene European CIO Association – EUROCIO începând din 2017. EUROCIO este o asociație non-profit înregistrată în Bruxelles și are în componentă peste 1000 de membrii din 16 țări europene care reprezintă peste 700.000 de angajați din domeniul IT. EuroCIO este unica entitate care reprezintă funcția CIO în față autorităților europene. Asociația Directorilor de IT și Comunicații „CIO Council” este o asociație non profit, voluntară și independența față de furnizorii de servicii și soluții IT, care reunește un grup important de CIOs și foști CIOs din România.

Participarea la eveniment este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Înregistrarea se poate face accesând pagina evenimentului, unde se găsesc toate detaliile privind temele de discuție și vorbitorii acestei ediții.

Adresa de contact pentru informații organizatorice este: evenimente@cariereonline.ro.

SUPORTING PARTNER: DELL Technologies 

Media Partners: Revista HR Manager, Biz, Doing Business, Wall-Street, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Market Watch, Financial Intelligence, Learning Network,Traduce.re , ISACA, PWN Romania, Revista Patronatului Român.

turbulențele de pe piețe nu i-au speriat pe investitorii individuali români

Piețele turbulente determină diversificarea în active rezistente la recesiune în rândul investitorilor individuali români Investitorii români de retail își diversifică portofoliile în mărfuri fungibile...

INVITAȚIE DE PRESĂ

Camera de Comerț și Industrie a României, împreună cu Africa IP SME Helpdesk, vă invită la seminarul Doing business in North Africa, eveniment care va avea...

Mihai Daraban: România are mult de lucrat pentru a echilibra balanța...

București, 28 martie 2023: Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a organizat marți, 28 martie a.c., Forumul Economic România-Polonia, eveniment desfășurat în marja...

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat “ROMANIA START-UP REVOLUTION.

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat astăzi, 28 martie 2023, în cadrul Universității din Oradea un nou tip de eveniment intitulat “ROMANIA...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,754FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img