marți, octombrie 3, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaCasă, dulce casă, în Dubai!

Casă, dulce casă, în Dubai!

Emax Real Estate, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, organizează un nou eveniment de vânzări imobiliare, în cadrul căruia sunt prezentate oferte ale celor mai importanți dezvoltatori imobiliari din Dubai.

În cadrul celor trei zile ale evenimentului, tarifele propuse în cadrul campaniei vor include cele mai mari discounturi practicate pe piața de specialitate, în vederea achiziționării unei proprietăți imobiliare în Dubai.

La rezervarea fermă a unei proprietăți în cadrul evenimentului, se oferă, cadou, o vacanță de cinci zile, pentru două persoane, în Dubai, la hotel de cinci stele.

Evenimentul se desfașoară în datele de 24-25-26 iunie 2022, la Hotel Nyota din Mamaia! Informații și înscrieri: www.emax-realestate.ro.

SUNWAVES FESTIVAL, SW DUNES ÎN RAS AL-KHAIMAH, UAE, 02-05 MARTIE 2023

PRIMUL BRAND ROMÂNESC CE ORGANIZEAZĂ UN FESTIVAL DE MUZICĂ ÎN EMIRATELE ARABE UNITE. PRIMUL FESTIVAL DIN LUME CE PRIMEȘTE APROBARE PENTRU A-ȘI DESFĂȘURA PROGRAMUL...

consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de...

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a lansat vineri, 16 septembrie a.c., spre consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de minimis prevăzută...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente