vineri, martie 1, 2024
AcasăREVISTA ONLINEAnunturiBusiness Breakfast & Networking Event

Business Breakfast & Networking Event

un eveniment organizat de Consiliul Patronatelor ESG din România și Institutul Bancar Român.
Parteneri: Camera de Comerț Belgia – Luxemburg – România – Moldova BEROCC, European Mentoring and Coaching Council România, Digital Innovation Zone, APA – Asociația Patronală a Apei, Romanian Green Building Council
Parteneri media: Revista Cariere, Club Antreprenor, Business Voice, NORMEDIA, Revista Patronatului Român.

Când?

Pe data de 11 decembrie 2023, începând cu ora 10:00

Cui se adresează?

Membrilor și partenerilor Consiliului Patronatelor ESG din România.

Partenerilor de afaceri ai membrilor noștri, cunoscuților și prietenilor, tuturor celor interesați să afle despre specificul comunității de afaceri CPESGR, tuturor celor interesați să adere la o comunitate de business dinamică, în care schimbul de experiență și de idei, sprijinul mutual să reprezinte un aport real, efectiv la dezvoltarea afacerilor.

CPESGR propune mediului de afaceri un model de dezvoltare de oportunități în care beneficiile construcțiilor colective depășesc excluziunile specifice unei abordări strict concurențiale.

Bilete de participare:

– Membri CPESGR și ai organizațiilor partenere: 140 lei
– Cei interesați să afle despre CPESGR sau intenționează să adere la comunitatea noastră: 250 lei
bilete de participare pot fi achiziționate din magazin online:
https://cezariulian.ro/

Despre ce este evenimentul?

Adunarea generală a membrilor CPESGR, o adunare generală informală în care ne lăudam cu ce am reușit în anul 2023 și vorbim despre ce ne propunem și / sau ne dorim pentru anul 2024 și în perspectivă.

„Bucharest Business Club & Connections by cpesgr.ro” – o prezentare a lansării primului club de afaceri organizat de CPESGR, o rețea de business networking, o comunitate de afaceri pentru antreprenori.

În secțiunea de business networking vom avea ocazia să dezbatem, să detaliem subiectele prezentate, dar mai ales să facem schimb de date de contact pentru a dezvolta legături și noi oportunități de afaceri.

***

Consiliul Patronatelor ESG din România este o voce a mediului de afaceri, care se diferențiaza printr-un mix echilibrat între activitățile de apărare și reprezentare a intereselor membrilor și programele și acțiunile destinate facilitării dezvoltării afacerilor și colaborării și sprijinului reciproc între membrii comunității.

Pentru afaceri de succes, suntem un promotor al ideilor, conceptelor, metodelor, tehnologiilor inovatoare, aducem și implementăm în mediul de afaceri cele mai noi și performante modele de afaceri ce includ și aplicarea  principiilor ESG. Vorbim limba afacerilor din viitor.


Cezar Iulian Armasu
Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Director general C.P.ESG.R.

Consiliul Patronatelor ESG din România militează pentru implementarea voluntară a principiilor...

CPESGR invită autoritățile publice, toate organizațiile patronale și alte părți interesate la o consultare amplă privind noul standard de raportare voluntară a implementării...

Provocări în implementarea cadrului ESG

DESCRIERE: Cursul are în vedere familiarizarea cu noţiunile de bază în domeniul ESG, dezvoltării durabile şi green finance. Se vor puncta aspectele fundamentale ale cadrului...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro