duminică, aprilie 14, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticole📌 business breakfast event: cumperi, vinzi, închiriezi proprietăți imobiliare

📌 business breakfast event: cumperi, vinzi, închiriezi proprietăți imobiliare

Continuând seria de evenimente de tipul professional business 360 breakfast events, Revista Patronatului Român  împreună cu Aura Icodin, fondator A_BEST, propun de acesta dată un eveniment marca „The Right Business Choice” dedicat sectorului real estate.

Dezvoltăm astfel crearea unei comunități de business dinamice, care să împărtășească din experiența sa antreprenorială și expertiza sa profesională.

În data de 27 iulie, ora 9:30 – 11:30, organizăm la Suter Palace, București, Aleea Suter 23-25, evenimentul cu titlul „cumperi, vinzi, închiriezi proprietăți imobiliare”.

Acest eveniment, susținut de partenerii media Revista Cariere, Business Voice, MATEK și Club Antreprenor, se desfășoară pe două secțiuni:
– Experience sharing meeting;
– Business networking;

In prima parte au confirmat prezența speakerii:
– Andrei Botiș, Președinte Romanian Green Building Council, Vicepreședinte Consiliul Patronatelor ESG din România, CEO NAI România & Moldova, Tema: „Comunități Sustenabile. European Energy Award”;
– Dr. Adrian Morar, CEO, Leaders Inside și project manager în cadrul ProCasa XXI, Tema: „Impactul VR în Real Estate – noi oportunități într-o eră digitală provocatoare”;
– Aurelia Filip, Design de interior;
– Arh. Elena Ștefanescu, Cofondator, arhitect @studio ae, Tema: „Ce inseamna eficienta energetica, NZEB(near zero energy building), caldire pasiva”
– Av. Ștefania Măciuceanu, Tema: „Cum gestionăm riscurile în tranzacțiile imobiliare”;
– Tutunaru Elena, Tema: „Finanțarea bancară în 2023”;
– Adriana Maria Popescu, Tema: „Home staging”
– Tatiana Tuță, Tema: „România Ești TU”.

„cumperi, vinzi, închiriezi proprietăți imobiliare” este un eveniment de business care își propune să aducă în fața audienței și a mediului de afaceri în general, mediului antreprenorial în special, o varietate de idei, de metode, concepte și instrumente utile pentru a aduce plusvaloare pentru o proprietate imobiliară, pentru a facilita marketarea acestora.


bilete de participare magazin online:
https://cezariulian.ro/magazin/business-breakfast-event-cumperi-vinzi-inchiriezi-proprietati-imobiliare/
Mai multe evenimente organizate de Revista Patronatului Român:
https://revistapatronatuluiroman.ro/tag/evenimente-revista-patronatului-roman/
Playlist seria de emisiuni video „The Right Business Choice”:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1ftsk4fRswNV9XbE6b4Q96UY
Playlist video evenimente Revista Patronatului Român:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1fsrs1x-AaalhWF5ZCYfHKMt


Eveniment partener: „România Ești TU”

Dintre participanții la „cumperi, vinzi, închiriezi proprietăți imobiliare”, organizatorii vor propune candidați în etapa de preselecție pentru „România Ești TU”

Despre „România ești TU”

Este o oportunitate de a arăta întregii ţări cine ești, cum ești şi cât de mult oferi celorlalţi! O posibilitate de a promova valoarea românilor şi performanţele acestora!

CINE SUNT EROII NOȘTRI?

Aceia care se detaşează de noi, ceilalţi, şi generează emoţîi puternice în spaţiul public, datorită unor fapte extraordinare. Eroii nu se nasc, ci devin, prin ceea ce fac. Tânăra care a făcut să vibreze o ţară întreagă atunci când a coborât pe cordelină să salveze un copilaş este un erou autentic. Căutăm exemple de oameni care nu cred doar în schimbarea în bine, ci o și reprezintă și își dedică fiecare zi unor activități importante pentru cei din jur. Ei activează în domenii diferite, de la social și umanitar, până la cel medical și educație.

DESPRE GALA „ROMÂNIA EȘTI TU” – EDIȚIA NR.2 – 27 MARTIE 2024 – PALATUL PARLAMENTULUI

România reprezintă locul pe care noi toți îl denumim „acasă”, este locul unde oameni frumoși, de peste tot, clădesc totul cărămidă cu cărămidă pentru ca proiectul nostru de țară să prindă viață.

Proiectul „România Ești TU” constă în realizarea unei GALE – eveniment în care ne dorim să îi premiem pe cei mai buni dintre cei buni – români de „zece”.

Având experiența necesară, inițiatorii proiectului și-au propus să realizeze un produs de anvergură prin care să premieze și să prezinte în detaliu oamenii valoroși din România, business-uri de excepție, locații și locuri deosebite, dar mai ales proiecte locale.

Îi aducem la aceeași masă pe toți cei ce au clădit o țară, îi aducem în același loc pe cei ce și-au pus amprenta pentru ca România să devină pe zi ce trece țara cu care ne putem mândri. Un alt obiectiv al proiectului este acela de a promova branduri autohtone reprezentate atât de companii, cât și de personaje ce au făcut posibilă propagarea numelui României.

Nu există loc mai frumos, precum țara în care ne aflăm, dar nici oameni mai primitori, mai darnici și mai muncitori decât noi. Clădim de la zero totul și demonstrăm că se poate.


Pentru înscriere și detalii:
email: redactia@revistapatronatuluiroman.ro
contact: +4075-422-8854
sau poți achiziționa bilet de participare din magazin online:
https://cezariulian.ro/magazin/business-breakfast-event-cumperi-vinzi-inchiriezi-proprietati-imobiliare/


În conformitate cu legislația GDPR, vă informăm că la acest eveniment se fac fotografii și înregistrări video, conținutul prezentărilor și dezbaterilor poate fi preluat în articole publice. Evenimentul are caracter de business networking. Organizatorii și participanții colectează nume și date de contact cu scopul de a dezvolta relații de afaceri.


Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Director general C.P.ESG.R.

Un eveniment dedicat media, marketing & PR

Consiliul Patronatelor ESG din România și-a propus să creeze cadrul organizatoric pentru facilitarea dezvoltării afacerilor și a sprijinului reciproc între membri. Organizarea de evenimente...

O nouă comunitate de business a început să se dezvolte în...

Joi 14 martie, la Camera de Comerț și Industrie Brașov, a avut loc prima întălnire a antreprenorilor și oamenilor de afaceri invitați de Consiliul...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro