vineri, martie 31, 2023
AcasăFără categorieBursa de Valori București deschide ședința de astăzi pe verde

Bursa de Valori București deschide ședința de astăzi pe verde

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București toți indicii au fost pe verde:

Cea mai mare creștere de 0,71% a fost înregistrată de BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic.

Indicele de referință al pieței locale de capital BET, ce reflectă evoluția celor mai tranzacționate companii de pe piața reglementată a BVB, exclusiv societățile de investiții financiare (SIF-uri) s-a apreciat cu 0,51%.

Evoluția indicilor care iau în considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un număr variabil de societăți romanești listate pe piața reglementată a BVB care îndeplinesc criterii minime de selecție referitoare la lichiditate și capitalizarea bursieră ajustată cu free float, s-a apreciat cu 0,48%.

BET-XT, indice ce reflectă evoluția preturilor celor mai tranzacționate 25 de companii de pe Piață Reglementată a BVB, s-a apreciat cu 0,40%.

BET-TR, indice ce reflectă atât evoluția preturilor companiilor componente, cât și dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societăți românești care îndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe piața reglementată a BVB a crescut cu 0,51%.

BET-BK, indicele celor 30 de societăți locale sau străine, listate pe piața reglementată a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursieră ajustată s-a apreciat cu 0,16%.

ROTX, dezvoltat de BVB împreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflectă în timp real mișcarea acțiunilor ‘blue chip’ tranzacționate la Bursa de Valori București, a înregistrat o apreciere de 0,46%.

Valoarea totală a tranzacțiilor a fost de 3,66 milioane lei / 0,74 milioane euro.

Acțiunile Banca Transilvania au înregistrat o creștere cu 0,30%, preț mediu 19,90, preț minim 19,84, preț maxim 19,90.
Acțiunile BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. nu au înregistrat evoluții, preț mediu 13,70, preț minim 13,68, preț maxim 13,70.
Acțiunile Patria Bank au înregistrat o depreciere de 4,76%, preț mediu 0,0804, preț minim 0,0800, preț maxim 0,0808.
Acțiunile ERSTE GROUP BANK AG au înregistrat o creștere de 0,59%%, preț mediu 170,10 preț minim 170,00, preț maxim 170,50.

BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri) s-a apreciat cu 0,02%.

Iar BET AeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO, s-a depreciat cu 0,20%.


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro EY: Tranzacțiile cu produse accizabile pe teritoriul UE desfășurate complet digital. Care sunt noutățile? Au trecut aproape două luni de când Statele...

🟩Bursa de Valori București deschide pe verde ședința de tranzacționare de...

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde: Cea mai semnificativă creștere de...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Studiul CMS European M&A 2023: Număr record de tranzacții înregistrate anul trecut, în ciuda contextului economic dificil Activitatea de tranzacționare în Europa a...

🟥De această dată BVB deschide ședința pe roșu

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Cea mai mare scădere de...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,754FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img