joi, noiembrie 30, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleBogdan Andronache, EcoTree: „Pentru a rezolva o problemă trebuie să știi ce...

Bogdan Andronache, EcoTree: „Pentru a rezolva o problemă trebuie să știi ce să rezolvi și totul pornește de la date”. Andrei Bocin, Groundstation dotSPACE: „Foarte multă lume lucrează foarte mult la idee și uită nevoile care vin din piață”

Invitații celui mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român au fost domnii Bogdan Andronache, CEO și Co-Founder EcoTree, prima platformă digitală de management al deșeurilor din România și Andrei Bocin, EU Project Manager & Innovation Lead în cadrul Groundstation dotSPACE. Pornind de la sursele de finanțare ale ambițiosului startup EcoTree, trecând prin foarte diversul ecosistem de startup-uri din Olanda și ajungând până la problematici inerente gestionării capitolului mediu de către România, au fost atinse o serie largă de subiecte specifice domeniului, pe care le puteți urmări în interviul de față:

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

Ministrul Mircea Fechet a anunțat lansarea programului pentru microbuze electrice școlare

Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, a anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, lansarea programului destinat achiziției de microbuze electrice, hibride...

Ministrul Mircea Fechet a condus delegația României la Consiliul de Mediu...

Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, a condus delegația României la reuniunea miniștrilor mediului din Statele Membre UE, alături de secretarul de stat...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente