sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleBogdan Andronache, EcoTree: „Pentru a rezolva o problemă trebuie să știi ce...

Bogdan Andronache, EcoTree: „Pentru a rezolva o problemă trebuie să știi ce să rezolvi și totul pornește de la date”. Andrei Bocin, Groundstation dotSPACE: „Foarte multă lume lucrează foarte mult la idee și uită nevoile care vin din piață”

Invitații celui mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român au fost domnii Bogdan Andronache, CEO și Co-Founder EcoTree, prima platformă digitală de management al deșeurilor din România și Andrei Bocin, EU Project Manager & Innovation Lead în cadrul Groundstation dotSPACE. Pornind de la sursele de finanțare ale ambițiosului startup EcoTree, trecând prin foarte diversul ecosistem de startup-uri din Olanda și ajungând până la problematici inerente gestionării capitolului mediu de către România, au fost atinse o serie largă de subiecte specifice domeniului, pe care le puteți urmări în interviul de față:

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

România mizează pe energia regenerabilă. 3.000.000 de panouri fotovoltaice au primit...

Proiectele care vizează folosirea energiei solare sau eoliene, pentru producerea energiei electrice, sunt unele din cele mai importante investiții aprobate din punct de vedere...

Brazii uscați sunt un reciclabil valoros. Să îi ajutăm să se...

Tradiția păstrării bradului natural până la Sărbătoarea Sfântului Ioan e greu de respectat, mai ales în cazul brazilor împodobiți cu mult înainte de Crăciun,...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro