sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleAsociația companiilor spaniole din România (ASEMER)

Asociația companiilor spaniole din România (ASEMER)

Asociația companiilor spaniole din România (ASEMER) a fost înființată în septembrie 2013.
ASEMER este o platformă care apară interesele tuturor companiilor și profesioniștilor spanioli care își desfășoară activitățile în România.

Principalele obiective ale ASEMER:
– promovarea și consolidarea relațiilor economice între companiile și antreprenorii spanioli și organizațiile și companiile românești;
– face ca vocea membrilor săi să ajungă la societatea română și la autoritățile române și spaniole;
– dezvoltă spiritul de solidaritate între membri, evitând concurența neloială și practicile care încalcă etica profesională.

Activitățile prevăzute în statutele ASEMER sunt foarte ample și ambițioase.

Activități de networking
Participa la activități și evenimente care vă sporesc rețeaua de contacte profesionale și deschid oportunități de afaceri sau generează notorietate, astfel încât contactele dvs. să vă recomande altor persoane.
Pe scurt, principalul obiectiv al activităților de networking este de a construi relații cu oameni din mediul dvs. profesional care doresc să facă afaceri cu dvs. sau cu care puteți face acest lucru într-un fel sau altul în viitor.

Mese rotunde
ASEMER va invita la fiecare masă rotundă experți spanioli din sfera publică și privată și reprezentanți ai instituțiilor românești.

Mic dejun de afaceri
ASEMER va invita la micul dejun de lucru reprezentanți importanți ai instituțiilor românești și experți spanioli, atât din sfera privată, cât și din cea publică.

Conferințe și colocvii
ASEMER va organiza conferințe și colocvii la care va invita personalități românești și / sau spaniole din sfera privată sau publică, care pot oferi o viziune realistă a problemelor economice actuale din România, în special în domeniile de activitate ale companiilor spaniole din țară.

Pentru o imagine de ansamblu asupra asociatiei ASEMER, publicam Cuvantul Presedintelui acesteia:

“Dragi prieteni și asociați ASEMER,

Anul acesta România sărbătorește 30 de ani de la schimbarea regimului politic și a modelului economic.
În prezentarea obiectivelor guvernului, s-a menționat că este o țară tânără și, deși în anumite aspecte poate da impresia că nu s-a schimbat nimic, cei dintre noi care suntem aici de câțiva ani suntem deja conștienți de schimbarea la care a fost supusă societatea.

Nu știm cum a fost experiența dvs.
Sperăm că a fost bună, productivă și chiar reușită.
Cu toate acestea, cunoaștem și dificultățile pe care ni le prezintă viața de zi cu zi în această țară: costuri, furnizori, clienți, angajați, administrație etc.

Evident, nu avem o rețetă pentru a rezolva toate problemele, dar nu putem spune că toate problemele se datorează defecțiunilor sistemului.
Multe aspecte cheie ale afacerii noastre depind de capacitatea noastră de a ne adapta la circumstanțele specifice ale țării, de modul în care oferta noastră îndeplinește așteptările cererii sau dacă în aceleași condiții am putea face mai mult.
Experiența acumulată în ultimii ani constituie o bună reflectare în acest sens.

Considerăm că există un potențial neexploatat și că reprezentarea noastră în România este încă slabă, având în vedere si faptul că există 1,4 milioane de români în Spania.
Dar lipsa de coeziune în comunitatea noastră de afaceri este și mai dificil de înțeles.
Acesta ar trebui să fie primul obstacol de depășit.
Este esențial pentru succesul nostru să promovăm valorile noastre de afaceri, să ne reafirmăm capacitatea, voința de a reuși și dorința noastră de a ne dezvolta. Fiecare din sectorul său, dar împreuna.
Nu trebuie să lăsăm „know-how-ul” nostru să piară, ci trebuie să luptăm. Suntem buni.

ASEMER va lansa proiectele incluse în obiectivele guvernamentale în această nouă etapă. Veți fi întotdeauna binevenit fie să cunoașteți mai multe detalii despre activitatea noastră, fie să ne faceți sugestii sau să ne transmiteți ideile.
Echipa noastră va fi întotdeauna la dispoziția dumneavoastră. Uniunea face forță.

Cu toată afecțiunea și considerația noastră.
Emilio Luque Ascanio
Președinte”

https://www.asemer.ro/ 


Articolul precedent
Articolul următor

Afaceri de success – 23 de ani de XPRIMM

Afaceri de success – 23 de ani de XPRIMM ”ODG – Oameni de success, afaceri de success ”este un podcast ce reprezintă o sursă de...

Ram-Info Training – centru de formare profesionala, acreditat MMPS

Ram-Info Training – centru de formare profesională Povestea noastră Dezvoltare personală și profesională Ce ne recomandă Cursuri Ram-Info Training – centru de formare profesională, acreditat MMPS, înființat în anul...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,932FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro