sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaAprobarea versiunii finale a Programului Interreg IPA III de cooperare transfrontalieră România-Serbia...

Aprobarea versiunii finale a Programului Interreg IPA III de cooperare transfrontalieră România-Serbia 2021-2027

COMUNICAT DE PRESĂ

Aprobarea versiunii finale a Programului Interreg IPA III de cooperare transfrontalieră România-Serbia 2021-2027

Joi, 3 iunie, în cadrul Grupului de lucru aferent perioadei de programare 2021-2027, a fost aprobată versiunea finală a Programului Interreg IPA III România-Serbia, care urmează a fi transmisă Comisiei Europene după publicarea Regulamentelor europene aplicabile.

În cadrul acestei întâlniri, care s-a desfășurat în format online, au fost discutate atât aspecte privind procesul de programare, cât și metodologiile privind utilizarea costurilor simplificate pentru pregătirea și finalizarea proiectelor.

Cu un buget total de 85.586.031 euro, din care 72.748.124 euro fonduri UE, Programul INTERREG IPA III România-Serbia va finanța proiecte privind protecția mediului și adaptările la schimbările climatice, sănătate și educație, turism și cultură și managementul frontierei.

Pentru asigurarea unui cadru transparent de colaborare instituțională, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a organizat consultări cu actorii-cheie, în cadrul unor întâlniri de lucru organizate în aria Programului.

De asemenea, toate documentele de interes public referitoare la următorul Program sunt publicate pe site-ul www.romania-serbia.net, instituțiile interesate fiind invitate în continuare să formuleze propuneri sau observații.


SUNWAVES FESTIVAL, SW DUNES ÎN RAS AL-KHAIMAH, UAE, 02-05 MARTIE 2023

PRIMUL BRAND ROMÂNESC CE ORGANIZEAZĂ UN FESTIVAL DE MUZICĂ ÎN EMIRATELE ARABE UNITE. PRIMUL FESTIVAL DIN LUME CE PRIMEȘTE APROBARE PENTRU A-ȘI DESFĂȘURA PROGRAMUL...

consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de...

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a lansat vineri, 16 septembrie a.c., spre consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de minimis prevăzută...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,932FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro