duminică, iulie 14, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleAndrei Popa, Money 4 Kids: „Încă ne aflăm pe ultimul loc din...

Andrei Popa, Money 4 Kids: „Încă ne aflăm pe ultimul loc din punct de vedere al educației financiare în Europa și lucrul ăsta nu se va schimba ușor, dar ne luptăm cu asta”

Invitații celui mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român au fost Roxana Bucur și Andrei Popa, co-founderi Money 4 Kids, care au explicat de ce este importantă educația financiară încă de la vârste fragede. Cei doi ne-au împărtășit de asemenea experiențele lor profesionale și antreprenoriale, despre care vă invităm să aflați mai multe în interviul de față:

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

🎥 Asociația NIA Neurodiversity Academy

🎥 Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat social / Asociația NIA Neurodiversity Academy 🎤 Invitat: Steluța Moisescu, Președinte și fondator Asociația NIA Neurodiversity Academy Director General...

Conferința Business 360 Men and Women in Business – Speakeri Panel...

Conferința Business 360 Men and Women in Business a avut loc pe 22 iunie, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, eveniment organizat de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,921FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro