miercuri, octombrie 4, 2023
AcasăREVISTA ONLINEAnunturiA.I. - Aplicații, oportunități și controverse

A.I. – Aplicații, oportunități și controverse

„The Right Business Choice” este un proiect de comunicare de business care se compune dintr-o serie de evenimente „360 professional business breakfast events” și o serie de emisiuni video „The Right Business Choice” difuzate online pe paginile social media Revista Patronatului Român – streming simultan pe Facebook, Linkedin, Youtube și preluate în secțiunea video din revista online revistapatronatuluiroman.ro.

Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1ftsk4fRswNV9XbE6b4Q96UY

Ne propunem astfel crearea unei comunități de business dinamice, care să împărtășească din experiența antreprenorială și expertiza profesională.

După  „Finanțarea Societăților Comerciale”, „Trend-uri în piața muncii – provocări și soluții”, „cumperi, vinzi, închiriezi proprietăți imobiliare”, organizatorii: Aura Icodin, fondator A_BEST și Revista Patronatului Român propun pentru evenimentul din 20 septembrie 2023, 9:30 – 11:30, București, Suter Palace, Aleea Suter 23-25 tema: „A.I. Aplicații, oportunități și controverse”.

Parteneri: Consiliul Patronatelor ESG din România, Curtea Europeană de Arbitraj, Camera de Comerț Româno – Olandeză (NRCC), Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură din România (CCIFER), Camera de Comerț Româno – Britanică (BRCC), Camera de Comerț Bilaterală România Grecia (HRBCC), European Mentoring and Coaching Council România, Camera de Comerț Belgia-Luxemburg-România-Moldova (BEROCC), Asociația companiilor spaniole din România (ASEMER), Societatea de avocatură Corobană și Asociații – membru al grupului Monolit Legal & Tax, Romanian Sotware, Enjoy Legal & Business – BEATRICE ONICA – JARKA & ASOCIAȚII.
Parteneri media: Revista Cariere, Club Antreprenor, Business Voice, NORMEDIA

Eveniment partener: „România ești TU!”

bilete magazin online: https://cezariulian.ro/magazin/a-i-aplicatii-oportunitati-si-controverse/

Evenimentul care își propune să aducă în fața audienței și a mediului de afaceri în general, un tablou al tendințelor cu impact în utilizarea tehnologiei A.I., dar și aspecte privind reglementarea și necesitatea de reglementare a domeniului, temele principale din dezbaterile privind potențialul de risc în dezvoltarea și utilizarea aplicațiilor A.I.

Inteligența artificială, privită prin prisma unui potențial enorm de dezvoltare care va schimba paradigma în multe domenii de activitate, dar și ca cea mai mare amenințare cu care umanitatea s-a confruntat vreodată, oferă pentru mediul de afaceri o multitudine de teme și preocupări.

Aspectele etice ale utilizării A.I., riscurile de securitate sunt, deasementea, teme curente de dezbatere pentru mediul de afaceri.

Planurile de afaceri, strategiile de dezvoltare, alocările de capital, investițiile țin cont și fac referire la utilizarea inteligenței artificiale, alături de modificările anticipate în piața forței de muncă și riscurile asociate consecințelor neintenționale ale utilizării A.I.

Și toate acestea sunt doar o parte din procuparile pentru un domeniu care, deși aflat la început de drum, are o dinamică de dezvoltare fară precedent.

Speakeri:
– Mugurel Gheorghe, Data, AI & Automation Senior Consultant IBM România;
– Aurelian Chitez, Director of Sales Romanian Softwere și Mihaela Colesnic, Tema: „Legislație, AI și automatizare: maximizarea eficienței și conformității legislative în managementul resurselor umane”;
– Vlad Duțescu, Președinte European Mentoring and Coaching Council România, Tema „Inteligența Artificială între oportunitate și amenințare: despre dileme etice și cum aducem viitorul în prezent.”;
– Dr. Beatrice Onica – Jarka, FCIArb, President of the European Court of Arbitration – Romanian Chapter, Tema: „IA – perspective juridice și arbitrale”;
– Mihaela Plocon, Psiholog autonom, Psihoterapeut, Consilier Dezvoltare Personală și Profesională, Tema „Cum se vede inteligența artificială prin ochii unui psiholog”
– Loredana Costina, Avocat asociat în cadrul societății de avocatură Corobană și Asociații – membru al grupului Monolit Legal & Tax, Tema „Răspunderea companiilor pentru activitatea aplicațiilor A.I.”
– Dr. Adrian Morar, CEO Leaders Inside, Senior Project Coordinator Revista Patronatului Român, Tema: „Utilizarea AI pe piața de capital”
– Bogdan Tudor, reprezentant programul Repatriot.

Evenimentul, de tipul business breakfast, se desfășoară pe două secțiuni:
– Experience sharing meeting;
– Business networking;

În prima parte, speakerii vor prezenta teme care vor fi în atenția atât a participanților la eveniment, cât și în atenția audienței online a Revistei Patronatului Român.

În secțiunea de business networking vom avea ocazia să dezbatem, să detaliem subiectele prezentate, dar mai ales să facem schimb de date de contact pentru a dezvolta legături și noi oportunități de afaceri.


În conformitate cu legislația GDPR, vă informăm că la acest eveniment se fac fotografii și înregistrări video, conținutul prezentărilor și dezbaterilor poate fi preluat în articole publice. Evenimentul are caracter de business networking. Organizatorii și participanții colectează nume și date de contact cu scopul de a dezvolta relații de afaceri.


Camera bucureșteană reia tradiția organizării Topurilor de sector

După 14 ani, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) reia tradiția organizării etapei pe sector a Topului firmelor din Capitală. Astfel,...

🎥 Trend-uri în piața muncii – provocări și soluții; Gerard Koolen...

📌 un eveniment marca „The Right Business Choice” în seria 360 profesional business breakfast events 🗓 12 iulie 2023 🎤 Speaker: Gerard Koolen – Group Managing...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente