marți, martie 21, 2023
AcasăFormare profesionalaAnunturi HR4 februarie, 17:00 – 20:00: Workshop Mental fitness

4 februarie, 17:00 – 20:00: Workshop Mental fitness

Mintea ta poate fi cel mai bun prieten, dar poate fi și cel mai mare dușman al tău.

Inteligența pozitivă (Mental Fitness) măsoară puterea relativă a acestor două moduri ale minții tale. Inteligența pozitivă ridicata înseamnă că mintea ta acționează ca prietenul tău mult mai mult decât ca dușman. Inteligența pozitivă scăzută este invers.Inteligența pozitivă , prin urmare, indica controlul pe care îl ai asupra propriei minți și a cât de bine acționează mintea în interesul tău. Ar trebui să fie relativ ușor să vezi cum nivelul tău de inteligență pozitivă determină cât de mult atingi de fapt din adevăratul tău potențial.  Cercetările actuale în neuroștiință, știința organizațională și psihologie pozitivă validează principiile inteligenței pozitive și relația dintre PQ și performanță, cât și fericire. PQ măsoară procentul de timp în care creierul tău funcționează pozitiv (te servește) față de negativ (te sabotează). Deși diferiți cercetători au folosit metode diferite pentru a urmări pozitivitatea și petru a calcula rapoartele pozitiv-negativ, rezultatele au fost remarcabil de consistente.


👉pentru înregistrare completează formularul sau accesează magazin online

Cercetările au arătat că un nivel mai mare al PQ are ca rezultat îmbunătățirea funcționării sistemului imunitar, niveluri mai scăzute de hormoni legați de stres, scăderea tensiunii arteriale, mai puține răceli, un somn mai bun și o probabilitate mai mică de a avea hipertensiune arterială, diabet sau accident vascular cerebral.

Ai încercat vreodată să faci ceva profesional sau personal, dar ai simțit că există ceva în interior care te ținea departe de a face asta?

Numim acel „ceva” sabotori interiori. Sabotorii sunt acele ganduri/discursuri interioare/dusmani interni care generează emoții negative în modul în care abordezi provocările de zi cu zi ale vieții. Ei reprezintă tipare mintale automate pentru cum să gândești, să simți și să răspunzi, fiecare are vocea sa, credintele si presupunerile sale si actioneaza impotriva ta. Îți provoacă stres, anxietate, îndoiala de sine, frustrare, neliniște și nefericire. Îți sabotează performanța, bunăstarea și relațiile.

Ceea ce este minunat este ca putem scadea vocea sabotorilor si putem lucra la propria mite astfel incat sa o invatam sa fie in cea mai mare parte a timpului prietenul nostru.

Workshopul de Mental Fitness isi propune sa te ajute sa intelegi mai bine ce inseamna sabotorii, care sunt, de unde vin si cum ii recunosti. Prin urmare prima parte este de invatare in care intelegem cum se formeaza sabotorii si care sunt acestia, care este partea Inteleapta a creierului si rolul acesteia i a e imprieteni cu mitea noastra si o a doua parte de experimetare si de lucru activ impreuna cu ceilalti participanti pentru o intelegere mai buna a sabotorilor.

Participantii la workshop vor:

  • Obține informații despre dezvoltarea muschilor PQ
  • Obține informații despre muschiul Intelept situat in partea dreapta a creierului si despre puterile acestuia
  • Obține informații despre subminarea sabotorilor
  • Identifica propriii top sabotori

Acest Workshop:

  • generează o conștientizare semnificativă cu privire la impactul Sabotorilor asupra vieții noastre;
  • reprezinta pentru cei mai mulți oameni o experiență mult mai personală despre adevăratul cost al sabotorilor lor
  • Normalizează existenta sabotorilor

Consolidarea sistemului energetic național: MIPE lansează în consultare publică capitolul REPowerEU,...

Situația geo-politică și economică a Uniunii Europene și, în particular a regiunii României, s-a schimbat substanțial de la momentul adoptării Planului Național de Redresare...

Industria HORECA se prezintă!

După o pauză de 2 ani, Salonul de Dotări Hoteliere Mobilier, Alimentație Publică și Oferte Turistice revine la Pavilionul Expozitional Mamaia, în perioada 23 -...

Drumul hârtiei – din păduri responsabil gestionate, până pe rafturile magazinelor

Când aleg un produs din hârtie de pe rafturile supermarketurilor, mulți clienți nu bănuiesc ce drum lung au avut de străbătut unele produse, prin...

Comunicat privind poziția Asociației Comunitatea Armână din România

Asociația Comunitatea Armână din România, luând act de manifestările în pregătire la București pentru cinstirea memoriei clericului ortodox armân Papa Lambru Balamace, la 109 ani...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,749FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img