luni, septembrie 9, 2024
spot_img

ORGANIZATORI

Revista Patronatului Român, împreună cu Le Carrousel organizează reeditarea într-un format extins a evenimentului de sfârșit de an De BINE 22.23.01. 4 Q&A, cu tilul De BINE 22.23.02.

Director eveniment / Maestru de ceremonii:
Aura ICODIN, fondator Centrul de limbi straine A_BEST

 


 

PARTENERI INSTITUTIONALI

În anul 1992, federatiile patronale care reuneau agenti economici cu activitate industrială au hotărât să se asocieze într-o confederatie care să le reprezinte mai bine interesele tehnice, economice, sociale si juridice, atât în plan national, cât si international.

În conferinta din data de 20 martie 1992, prin liberul consimtământ al unui număr de 10 federatii patronale, în calitate de membri fondatori, s-a hotărât înfiintarea Confederatiei Patronale din Industria Română pentru a le reprezenta interesele generale comune în relatiile cu autoritătile publice, cu sindicatele si cu alte persoane juridice si fizice, precum si cu asociatii sau organisme din tară si din străinătate.

Sub noua denumire Confederația Patronală din Industrie, Agricultură, Construcții și Servicii din România (CONPIROM) are în prezent are 21 de Federații și Asociații Patronale afiliate, are statutul de Confederație Patronală Reprezentativă la nivel național, conf. Sentinței Civile 1/REP din 12.03.2019 a Tribunalului Minicipiului București, Secţia a IV-a Civilă și reprezintă ramurile principale din industria României.


Asociatia Romana a Industriei de Securitate, infiintata in anul 2001, este prima structura organizata a industriei de securitate si care reuneste companii si specialisti din domeniul securitatii private din Romania.

In urma Adunarii Generale a Membrilor Federatiei Serviciilor de Securitate care a avut loc in data de 21 martie 2013, a carei membru fondator este si ARIS, domnul Badea Gabriel (presedintele ARIS) a fost numit in functia de Presedinte al Federatiei Seviciilor de Securitate (FSS) preluand conducerea federatiei pentru urmatorii 2 ani.


Camera de Comerț Româno – Britanică joacă un rol important în crearea și susținerea unui mediu în care liberul schimb și investițiile înfloresc. Prin facilitarea parteneriatelor și cu o rețea extinsă de membri corporativi și individuali influenți, Camera de Comerț Româno – Britanică oferă resursele, cunoștințele și suportul infrastructurii vitale companiilor din Marea Britanie pentru a profita la maximum de oportunitățile emergente în România și pentru companiile românești pentru a face afaceri pe piețele consacrate din Marea Britanie.


Suntem o Cameră de Comerț Belgiană acreditată. Scopul nostru este de a promova comerțul bilateral pentru investiții belgiene, luxemburgheze, românești și moldovenești. Susținem și apărăm interesele membrilor noștri și oferim informații despre desfășurarea de afaceri în țările pe care le reprezentăm.


Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română este cea mai reprezentativă instituție pentru comunitatea de afaceri grecească din România.
Din 2011 are statutul de persoană juridică română de utilitate publică.
Obiectivul Camerei este protecția și dezvoltarea relațiilor comerciale, a forței de muncă, a serviciilor și a exporturilor precum și dezvoltarea relațiilor economice și comerciale dintre Grecia și România.
În paralel, sprijină orice încercare de îmbunătățire a relațiilor educaționale și culturale dintre cele două țări, sporind astfel relațiile de afaceri dintre Grecia și România.
Misiunea Camerei de Comerț este să ia pulsul pieței și să înregistreze sistematic nevoile reale ale companiilor grecești. Rolul său de informare și consiliere îi permite să intervină la instituțiile statului pentru a găsi soluții la problemele companiilor și pentru a asigura dezvoltarea continuă a acestora.
Membrii Camerei sunt companii cu interese grecești sau mixte care își desfășoară activitatea pe teritoriul României și Greciei.


Suntem o asociaţie a oamenilor de afaceri şi principala noastră misiune este să îi ajutăm pe membrii Camerei noastre să dezvolte o reputaţie puternică şi să devină competitivi pe piaţa din România şi pe cea din Portugalia.
Misiunea Camerei de Comerţ şi Industrie Bilaterală România Portugalia este de a sprijini investitorii portughezi şi români prin apărarea intereselor acestora, oferirea de asistenţă pentru dezvoltarea afacerilor, medierea contactelor de afaceri şi furnizarea de informaţii la zi despre mediul economic şi politic din România.


Asociația companiilor spaniole din România (ASEMER) a fost înființată în septembrie 2013.
ASEMER este o platformă care apară interesele tuturor companiilor și profesioniștilor spanioli care își desfășoară activitățile în România.Principalele obiective ale ASEMER:
– promovarea și consolidarea relațiilor economice între companiile și antreprenorii spanioli și organizațiile și companiile românești;
– face ca vocea membrilor săi să ajungă la societatea română și la autoritățile române și spaniole;
– dezvoltă spiritul de solidaritate între membri, evitând concurența neloială și practicile care încalcă etica profesională.


PWN România este o asociație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat, a cărei misiune este sprijinirea ascensiunii femeilor în poziții de leadership în vederea accelerării echilibrului de gen în structurile de conducere. Comunitatea PWN România reunește aproximativ 200 de membre aflate în poziții de management sau antreprenoare în peste 20 de industrii, precum și peste 600 de femei în comunitatea extinsă a Asociației.
Printre obiectivele PWN România se regăsesc dezvoltarea potențialului profesional al femeilor, susținerea antreprenoarelor și a aspirantelor către antreprenoriat și împuternicirea economică a femeilor, egalitatea de șanse și diversitatea în structurile de conducere ale societăților.
Principalele programe ale PWN România includ din 2013 un program de Mentorat dedicat femeilor la începutul carierei sau în poziții de mid-management, un  program de educație antreprenorială „Trusa de Instrumente pentru Antreprenoare”, demarat în 2014 şi programe unice din 2016 care oferă femeilor de carieră o pregătire structurată pentru accesarea unei poziții în consiliile de administrație  dezvoltate de Academia Femeilor în Consilii de Administrație.
Înființată în 2011, PWN România este parte a PWN Global, o rețea în care se dezvoltă în ritm alert, depășind peste 3.500 de membre și voluntari în peste 30 de orașe din lume.
Mai multe detalii sunt disponibile: WEBFACEBOOKLINKEDIN


EMCC Romania – Antrenăm și dezvoltăm potențialul uman, atat la nivel individual, cat si organizational.
Suntem filiala locala a EMCC Global, si avem scopul de a dezvolta, promova și contribui la standardele profesionale de bune practici în mentorat, coaching, supervizare și team coaching, atat la nivel local, cat si la nivel global, în beneficiul societății.
EMCC Global este activă în peste 140 de țări. Avem peste 55.000 de absolvenți ai programelor de formare acreditate EMCC Global în întreaga lume.
EMCC este un partener de încredere al unora dintre cei mai prestigioși furnizori de coaching, mentorat, supervizare și team coaching, educație și formare și studii postuniversitare; liderii executivi organizaționali și echipele acestora, care au creat programe de formare pentru coachi, mentori, supervizori și team coachi. Practicieni aleg EMCC pentru acreditare apreciind profunzimea procesului, a reflecției și importanta supervizarii in sustinerea practicii profesionale la cel mai inalt nivel.
Recunoaștem, prețuim și sărbătorim învățarea și experiența anterioară în acordarea acreditărilor individuale și a contributiilor profesionale.

PARTENERI MEDIA

 

 

PARTENERI

NAI Romania este unul dintre leaderii de piaţă pentru servicii de evaluări, fiind reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova. NAI Global reprezintă o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume. NAI Global gestionează o rețea de 5.000 de profesioniști și 375 de birouri în 55 de țări din întreaga lume.

De peste un deceniu, Appraisal & Valuation SA, deținătorul brandului NAI pentru România și Republica Moldova, a avut o evoluție ascendentă. În acest moment, am ajuns într-o poziție din care putem valorifica mai bine oportunitățile de dezvoltare de pe piața în creștere pe care evoluăm. NAI Romania este unul dintre liderii de piață în domeniul evaluărilor si a soluțiilor pentru dezvoltatorii imobiliari și nu a ajuns aici întâmplător. Ne-am dorit întotdeauna să ajutăm în mod real oamenii si companiile, de aceea privim problemele din punctul lor de vedere. Această perspectivă depășește bariera de comunicare și dezvoltă relațiile pe termen lung.


Dynamic Business Connections este o comunitate care pune accent pe relațiile interumane, pe flexibilitate și cel mai important, pe crearea de oportunități pentru dezvoltarea business-ului membrilor noștri.

În DBC ne dorim să scoatem în evidență partea altruistă și să creăm experiențe care aduc oamenii împreună, care fac lucrurile să se întâmple în jurul lor și împărtășesc aceleași valori.

În Dynamic Business Connections oferim oportunități de business de calitate, stimulând membrii comunității să se cunoască mai bine, să împărtășească experiențe și bune practici și să găsească împreună cele mai bune soluții de creștere.

SPEAKERI

Gabriel Badea, Președinte Federației Serviciilor de Securitate din România, membru in Consiliul Economic si Social, Prim-vicepresedinte Confederația Patronală din Industrie, Agricultură, Construcții și Servicii din România (CONPIROM), Presedinte Asociatia Romana a Industriei de Securitate.
Gabriel Badea este un reputat specialist în securitate, om de afaceri și o figură proeminentă în comunitatea profesională a industriei de securitate.

În prezent, este președinte al Federației Serviciilor de Securitate și președinte al Asociației Industriei de Securitate din România.
Domnul Badea este implicat pe plan internațional în lucrările Confederației Serviciilor Europene de Securitate (CoESS), fiind membru activ al mai multor comitete de lucru ale acesteia.
În calitate de reprezentant al organizațiilor patronale, este membru al Consiliului Economic și Social, organ consultativ al Guvernului și Parlamentului României. De asemenea, participă la Comisia de Dialog Social a Ministerului de Interne.


Adina Tarry, Director nonexecutiv European Mentoring and Coaching Council Romania, autor al cărților: Design Thinking for Smaller Enterprise Development, 2020, Routledge și Coaching with Careers and AI in Mind, 2018, Editura Routledge.
Adina Tarry este consultant cu experiență în afaceri și management, strateg I A și dezvoltare organizatională, mentor și master coach cu multiple acreditări  (coaching executiv, de echipă, de business, cariera si supervizare) cu 3 organizații profesionale (EMCC, APECS, AC) este de asemenea psiholog (psihologia afacerilor și a consumatorilor)  lector extern, autor și speaker.
În prima ei carieră internatională în afaceri, Adina, a câștigat o experiență semnificativă cu IBM, Alcatel, Johnson&Johnson și Bristol Myers Squibb, ca specialist în producție, lanț de aprovizionare, management al calității, audit și conformitate, e-commerce, call centres, managementul resurselor umane și managementul global al proiectelor/programelor. În a doua carieră axată pe carieră axată pe dezvoltarea „oamenilor din business” a lucrat cu IMM și startups, ca mentor, coach, consultant si psiholog de afaceri.


Andrei Botiş este CEO al NAI România & Moldova, Preşedinte Romanian Green Building Council, membru ANEVAR şi membru al Royal Institute of Chartered Surveyors UK


Corneliu Bodea, CEO Adrem si Presedinte al Asociatiei Centrul Roman al Energiei.
Antreprenorul roman Corneliu Bodea este actionar al grupului international de companii ABBC si CEO al Adrem. Brand cu o istorie de 30 de ani pe piata din Romania, Adrem include companii cu activitate in domeniul energetic. Corneliu și-a extins formarea tehnica cu studii de management,  ulterior cu un MBA in cadrul Open University din Marea Britanie si cel mai recent cu Board Directors’ Programme al Henley Business School.
Din 2014, Corneliu Bodea detine si pozitia de Presedinte al Centrului Roman al Energiei (CRE), organizatie neguvernamentala activa in domeniul energetic, cu activitate atat in Romania cat si la Bruxelles. CRE reprezinta interesele principalilor jucatori din sectorul energetic romanesc si  faciliteaza comunicarea cu corespondentii relevanti europeni, oferind totodata o platforma europeana de dialog pentru industria energetica.


Madalina Cîinaru, Head of Bucharest Office at British Romanian Chamber of Commerce.
Madalina lucrează în cadrul BRCC de 9 ani, fiind licențiată a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității București, Master – Evaluarea Riscului în Activitatea de Creditare, Institutul Bancar Roman, LSE MBA Essentials, The London School of Economics and Political Science


Cristina Vintila Fondator CV Expert Contabil
Lucrez in domeniul contabil de peste 12 ani, reusind sa dezvolt Grupul de companii CV Expert Contabil in urma cu 7 ani cu foarte multa truda, studiu neincetat si incredere deplina in fortele proprii. Experimentata in aspecte legate de formarea, operarea, finantarea si managementul afacerilor, mi-am propus sa creez in cadrul companiei pachete de servicii complete, orientate catre solutii financiare pentru activitatea clientilor nostri.
Grupul CV Expert Contabil a fost infiintat din dorinta de a oferi antreprenorilor incredere si sprijin constant pentru dezvoltarea business-ului lor. In cei 12 ani de experienta am gestionat peste 500 de proiecte ale clientilor nostri, o mare parte cu care colaboram si in prezent. Cea mai mare satisfactie a fost faptul ca am reusit sa crestem si sa ne bucuram impreuna de succes.


Stefania Maciuceanu este dublu licentiata in drept, absolvind atat cursurile Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, cat si cele ale Universitatii Paris I Pantheon Sorbonne (licenta in Drept comunitar si Drept francez).
Stefania este un avocat cu peste 16 ani de experienta profesionala si membru al Baroului Bucuresti. Este un avocat litigator pasionat, talentat, cu o vasta experienta in instanta, si a reprezentat cu succes parti in proceduri in sistemul judiciar din Romania cat si in fata instantelor europene.
De asemenea, Stefania a reprezentat clienți in litigii civile si comerciale, acordand inclusiv consultanta strategica pentru evitarea disputelor in urmatoarele domenii: insolventa, litigii imobiliare, inclusiv revendicari pentru recuperarea proprietătilor nationalizate si expropriate, restabilirea dreptului de proprietate, nulitatea actelor, actiuni de recuperare a posesiei, inclusiv redactarea plangerilor in fata Curții Europene a Drepturilor Omului, contencios administrativ.


Ion Tuca, Membru fondator, Vicepreședinte și Director executiv Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș, Director al Administrației Proprietăților Regale din România.
Universitatea de Stiinte Agronomica si Medicina Veterinara din Bucuresti, – Ion Tucă și-a dedicat întreaga carieră regalității române contemporane.
A fost alături de Majestatea Sa Regele Mihai I și Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, încă din anul 1990. În primii 10 ani, a derulat mai multe proiecte sociale, educaționale și culturale ale Fundației Principesa Margareta a României, iar apoi, până în septembrie 2021, a activat ca Director executiv al Asociației Casa Majestății Sale.
Din anul 2001 până în 2017 este implicat în conducerea Casei Majestății Sale Regelui Mihai I, iar din anul 2017 este Director al Administrației Proprietăților Regale.
Din 2019 este Membru fondator, Vicepreședinte și Director executiv al Asociației pentru Patrimoniul Regal Peleș.


Oana Ciobanu este Director &  Partener la ELEVATHOR, având o experiență bogată în management, consultanță, resurse umane, dezvoltare și transformare organizațională, training și mentoring, crearea și dezvoltarea echipelor și a leadership-ului performant, optimizarea experienței clienților și sustenabilitate/ESG. În cei peste 20 de ani de activitate, Oana a implementat cu succes, atât la nivel de angajator cât și pentru clienți, soluții, strategii și programe care au dus la creșterea performanței oamenilor, a echipelor, a proceselor și fluxurilor și a business-urilor în general. Oana Ciobanu a absolvit Psihologia la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, apoi un master în management organizațional și resurse umane și unul în intervenție socială. Ulterior și-a consolidat  dezvoltarea prin programe de formare în arii precum Management, Leadership transformațional și Inovație, Analiză tranzacțională, Educația adulților și Train of Trainers, Customer Experience (CX), Conformitate, Know Your Customer/AML, Guvernanță corporativă etc.. Deține și o serie de certificări internaționale printre care Business Process Management Expert – LSSIAP, Lean Six Sigma Green Belt – LSSIAP, Design Thinking etc


Robert Nicolae Feraru, Managing Partner Kooperativa 2.0
Specialist în jurnalism și științele comunicării cu experiență vastă în realizarea și optimizarea strategiilor de comunicare, monitorizarea competitorilor și managementul comunităților. Coordonează departamentul de social media din cadrul agenției Kooperativa 2.0 format din 10 persoane și a pregătit peste 70 de branduri pentru a se poziționa corect în mediul digital, oferind servicii de consultanță sau susținând workshop-uri pentru acestea. Incepand de anul trecut, a devenit partener in companie.
Kooperativa 2.0: Suntem o agenție de Social Media, PR și Marketing Digital înființată în 2012 de antreprenori cu experiență de peste 10 ani în online.


Dr. Raluca Andreea Popa este Leadership & Performance Coach acreditat international de catre International Coaching Federation, nivel ACC.
Este doctor in Economie si de 3 ani studiaza psihologia. Raluca a parcurs peste 300 de ore de training in domeniul coachingului si detine certificari pentru Leadership Circle Profile, Genos International, Self-Managing Leadership de la Oxford Leadership si Positive Intelligence.
Ralucai este voluntar activ International Coaching Federation Romania Chapter si tot voluntar activ la Asociatia pentru Valori in Educatie.
Experiența ei profesională din ultimii 15 ani de lucru ca profesor în învățământul superior, cercetător, coach, mentor și consultant pentru investiții străine, au pus-o in situatia de a lucra cu oamenii si de a-i ghida in evolutia lor profesionala sau personala.


Ileana Botez, Presedinte PWN Romania
Ileana este unul dintre pionierii pietei de capital din Romania, avand o experienta in acest domeniu de peste 25 ani.Din 1995 lucreaza la Bursa de Valori Bucuresti si are o bogata experienta in domeniul corporativ, activand la BVB ca secretar general al societatii, coordonand ca si director activitatea de admitere la tranzactionare a societatilor pe pietele administrate de Bursa si a intermediarilor la tranzactionare, relatia cu actionariatul societatii, activitatea de marketing, comunicare si relatii internationale specifice acestui domeniu, precum si in cea de guvernanta corporativa coordonand dezvoltarea si implementarea Codului de Guvernanta Corporativa al BVB.Din 2016 este implicata activ in asociatii ca voluntara, in calitate de Presedinte al Professional Women’s Network Romania dupa 5 ani de mandat ca Vicepresedinte Femei in Consiliile de Administratie, ca Vicepresedinte Asociatia Administratorilor Independenti, membra a Asociatiei Analistilor Financiari-Bancari din Romania (AAFBR), Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar (ACJSFB) si Asociatia Absolventilor si Studentilor Scolii de Afaceri Bucuresti. Ileana este mentor si mentee in cadrul PWN Romania si a fost mentor in Asociatia pentru Valori in Educatie (AVE).


Theodor Genoiu, Investment Manager în cadrul Roca X cu experiență de peste 3 ani în echipa de management a unui fond de Venture Capital.


Alexandru Agarici
Activitatea actuală de training și coaching de comunicare folosesc metoda de Expresivitate a Vorbirii. Această metodă este rezultatul unei experiențe cumulate de pedagogie și scenă, experiență ce a început în anii 1990-1993.
Din 1992 am predat studenților la actorie tehnici de comunicare la catedra de Vorbire și Canto de la UNATC. În anul 2000, activitatea universitară a fost schimbată cu cea corporate cu workshop-uri, team building-uri și sesiuni individuale de public speaking.
Experiența de scenă dramatică și lirică de peste 25 de ani, dar și activitatea de radio/tv, MC sau voice over mi-au oferit posibilitatea de a verifica eu însumi valabilitatea teoriilor și tehnicilor predate.
Din 2015 m-am dedicat în exclusivitatea dezvoltării acestei metode și a unei echipe care să o poată oferi tuturor clienților, copiilor și tinerilor, clienților open sau corporate, tuturor celor ce au nevoie de antrenament în comunicare.
În prezent, metoda de Expresivitate a Vorbirii oferă training și coaching vorbitorilor profesioniști prin tehnici de respirație, voce, dicție, semantică, conceperea discursului, mișcare și postură, dar și suport teoretic ce clarifică valorile, obiectivele, conceptele și axiomele comunicării. Această metodă oferă elemente practice imediate, repere clare și antrenament eficient cu rezultate consistente și de durată.


PROGRAM

Vineri 3 februarie

15:00 – 16:30 Seminar:
Modificari fiscale 2023. Business Tips.
Cristina Vintila

17:00 – 21:00 Conferință „Viziune de ansamblu în business 2023”

17:00 – 17:30 Wellcome coffee
17:30 – 17:35 Deschidere

17:35 – 19:00 Partea I:
17:35 – 17:40 Gabriel Badea, Perspectiva patronatelor privind evoluțiile din mediul de afaceri
17:40 – 17:55 Corneliu Bodea, Centrul Roman al Energiei
17:55 – 18:05 Dr. Beatrice Onica – Jarka, FCIArb, President of the European Court of Arbitration – Romanian Chapter
18:05 – 18:20 Madalina Ciinaru, British Romanian Chamber of Commerce
18:20 – 18:30 Alexandra State, CCI Francaise en Roumanie
18:30 – 18:45 Alain Schodts, Belgian Luxembourg Romanian Moldovan Chamber of Commerce
18:45 – 18:55 Anamaria Diaconescu, HELLENIC – ROMANIAN Bilateral Chamber of Commerce

19:00 – 19:20 Coffee break

19:20 – 21:00 Partea a II-a:
19:20 – 19:35 Daniela Mariscu, PWN Romania
19:35 – 19:50 Adina Tarry, Coaching și mentorat (online, din Londra)
19:50 – 20:05 Andrei Botiș, Romanian Green Building Council
20:05 – 20:25 Ștefania Măciuceanu, Avocat, „Solutii alternative pentru depasirea provocarilor societatilor in dificultate: cadrul de reglementare national si european”
20:25 – 20:40 Ion Tucă, CSR: Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
20:40 – 20:55 Paul Lazia – Managing Partner, Risk Management Network 360, Tema „Analiza de risc a afacerii”

21:00 – 22:30 Business networking


👉 vezi ultimele evenimente organizate de Revista Patronatului Roman:
♾️🎉 https://revistapatronatuluiroman.ro/de-bine-22-23-01-4qa/
♾️🎉 https://revistapatronatuluiroman.ro/conferinta-finantarea-societatilor-comerciale/
🎥 Playlist canal Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1fvgUCwqqQCODCTlQDjV5vLE
*** *** ***
📨 email: redactia@revistapatronatuluiroman.ro
📞 contact: +4075-422-8854


Sâmbăta 4 februarie:

9:30 Wellcome coffe
10:00 – 12:30 Workshop
Experiența angajaților (EX) – calea de succes către engagement și performanță
Oana Ciobanu, Director & Partener ELEVATHOR

12:30 – 13:00 Coffee break

13:00 – 13:50 Seminar
Strategii eficiente în social media
Robert Nicolae Feraru, Managing Partner Kooperativa 2.0

14:00 – 15:00 pauza de prânz

15:00 – 16:30 Seminar
„Solutii alternative pentru depasirea provocarilor societatilor in dificultate: cadrul de reglementare national si european”
Ștefania Măciuceanu, Avocat

15:30 – 16:30 Seminar
Public speaking: Comunicarea online și offline în business
Alexandru Agarici

16:30 – 17:00 Coffee break

17:00 – 20:00 Workshop
Mental Fitness Workshop
Dr. Raluca Andreea Popa, Fondator Cymbia, Leadership & Performance Coach

20:00 – 21:30 Business networking

Duminica 5 februarie 2023:

9:30 Wellcome coffe
10:00 – 10:50 Seminar
Piața de capital ca sursă de finanțare a societăților comerciale
Ileana Botez, Director admitere tranzacționare bursa de Valori București

11:00 – 11:50 Seminar
Venture capital, private equity
Theodor Genoiu

12:00 – 12:50 Seminar
Consultanță fiscală
– – –

13:00 – 14:00 pauza de prânz

14:00 – 15:30 Business networking

INSCRIERI

Bilete de participare:**
Program complet: – 150 euro*

Ziua I – 50 euro
Ziua a II-a – 90 euro
Ziua a III-a – 50 euro

Bilete de participare achizitionate individual / pe activitati:
Seminar: Procedura concordatului preventiv. Perspectiva debitoarei / perspectiva creditorilor, Ștefania Măciuceanu, Avocat – 20 euro
Conferinta Viziune de ansambru in business 2023 – 40 euro (include business networking)
Workshop „Experiența angajaților (EX) – calea de succes către engagement și performanță”, Oana Ciobanu, Director & Partener ELEVATHOR – 30 euro
Seminar: Strategii eficiente în social media, Robert Nicolae Feraru, Managing Partner Kooperativa 2.0 – 15 euro
Conferinta Cultura, educatie, antreprenoriat social: – 25 euro
Workshop „Mental Fitness Workshop” Dr. Raluca Andreea Popa, Fondator Cymbia, Leadership & Performance Coach – 30 euro
Bunsiness networking / Sambata – 25 euro
Seminar: Piata de capital ca sursa de finantare a societatilor comerciale – 15 euro
Seminar: Venture capital – 15 euro
Seminar: Consultanta fiscala – 15 euro
Bunsiness networking / Duminica – 25 euro

TOTAL pret bilete de participare achizitionate individual: 255 euro

Pentru plata online bilet de participare acceseaza LINK

magazin online

Pentru plata prin virament bancar completeaza formularul:


    IX. Urmatorul eveniment organizat de Revista Patronatului Roman este Conferinta Finantarea Societatilor Comerciale, Editia a II-a, 23 martie 2023. Vezi pagina oficiala Editia I: LINK;A Doresti sa fii informat ce detalii despre acest eveniment?


    DANU


    * Bonus: La achiziționarea a doua bilete de participare pt toate activitatile din eveniment, primești bonus editarea unui material video cu mesajul tău pentru partenerii de afaceri ori pentru mediul de afaceri în general.

    ** Bonus: La achiziționare unui bilet de participare la oricare dintre activitatile din eveniment, primești bonus participarea la una dintre emisiunile video din seria De BINE 22.23.02. Vezi descrierea emisiunii


    GALERIE FOTO

     

    GALERIE VIDEO

    Seria de emisiuni video De BINE 22.23.01.

    Participantii la oricare dintre activitatile din cadrul evenimentului de business, pot participa si la seria de emisiuni video „De BINE 22.23.02.”, care își propune o serie de prezentări și dialoguri între antreprenori, manageri, consultanți, specialiști din mediul de afaceri românesc, prin care să creionăm atât o perspectivă cu privire la evoluțiile din 2023 și în continuare, prin prezentarea pricipalelor obiective business ale participanților pentru perioada următoare și a soluțiilor pe care le-au gândit fiecare pentru depășirea provocărilor și / sau pentru dezvoltarea afacerilor; cât și o imagine a ceea ce a reprezentat anul 2022 pentru business.

    Emisiunile video vor fi difuzate live online simultan pe paginile Facebook, Linkedin și canalul Youtube Revista Patronatului Român și în secțiunea video pe web: https://revistapatronatuluiroman.ro/category/video/
    Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1fvgUCwqqQCODCTlQDjV5vLE

    Formatul emisiunii:
    participanți în studio și / sau sesiune ZOOM
    fiecare participant prezintă succint:
    – compania / organizația;
    – principalele realizări;
    – proiecte de viitor;
    – soluții pentru depășirea provocărilor și / sau pentru dezvoltarea afacerilor;
    – daca este cazul o viziune despre evoluțiile din mediul de afaceri pentru anul 2023;

    Pentru fiecare participant, una două întrebări / comentarii față de cele prezentate.
    Invitații sunt încurajați să pună întrebări, să formuleze opinii, să exprime curiozități față de intervențiile colegilor de platou – format talk-show

    Participă și tu la seria de emisiuni video „De BINE 22.23.02.” Completează formularul:



      de la ora:



      DANU