miercuri, octombrie 4, 2023
AcasăFără categorie🟩Bursa de Valori București deschide ședința de tranzacționare de luni majoritar pe...

🟩Bursa de Valori București deschide ședința de tranzacționare de luni majoritar pe verde

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde:

Cea mai mare depreciere de 0,92% a fost înregistrată de BET-AeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO.

Indicele de referință al pieței locale de capital BET, ce reflectă evoluția celor mai tranzacționate companii de pe piața reglementată a BVB, exclusiv societățile de investiții financiare (SIF-uri) a crescut cu 0,43%

BET-XT, indice ce reflectă evoluția preturilor celor mai tranzacționate 25 de companii de pe Piață Reglementată a BVB, s-a apreciat cu 0,32%.

BET-TR, indice ce reflectă atât evoluția preturilor companiilor componente, cât și dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societăți românești care îndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe piața reglementată a BVB, a înregistrat o creștere de 0,42%.


BET-BK, Indicele celor 30 de societăți locale sau străine, listate pe piața reglementată a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursieră ajustată, s-a apreciat cu 0,31%.

ROTX, indice dezvoltat de BVB împreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflectă în timp real mișcarea acțiunilor ‘blue chip’ tranzacționate la Bursa de Valori București, s-a apreciat cu 0,53%.

Valoarea totală a tranzacțiilor a fost la un nivel foarte scăzut, de 12,44 milioane lei / 2,52 mil. euro, o valoare mai scăzută decât cea anterioară.

Acțiunile Banca Transilvania au înregistrat o apreciere de 0,69%, preț mediu 20,56 lei, preț minim 20,40 lei, preț maxima 20,78 lei.
Acțiunile BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A au înregistrat o apreciere de 1,27%, preț mediu 14,24 lei, preț minim 14,14 lei, preț maxim 14,34 lei.
Acțiunile ERSTE GROUP BANK A.G. au înregistrat o creștere de 1,08%, preț mediu 164 preț minim 164, preț maxim 164.

BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri), s-a depreciat cu 0,46%.

BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic, s-a apreciat cu 0,20%.

Sursa: https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Ministerul Finantelor continua emisiunile de titluri de stat Fidelis pentru populatie...

Oferta publica initiala primara (IPO) cuprinde cinci emisiuni, in euro si lei, dintre care una este dedicata donatorilor de sange Titlurile de stat...

🟥Bursa de Valori București deschide ședința de vineri majoritar pe roșu

La o oră de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București, majoritatea indicilor au fost pe roșu: Cea mai mare depreciere de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente