mar╚Ťi, martie 5, 2024
Acas─âF─âr─â categorie­ččęBursa de Valori Bucure╚Öti deschide ╚Öedin╚Ťa de joi pe verde

­ččęBursa de Valori Bucure╚Öti deschide ╚Öedin╚Ťa de joi pe verde

La o ora de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti to╚Ťi indicii au fost pe verde:

Cea mai mare apreciere de 0,38% a fost ├«nregistrat─â de BET-FI, indice ce reflect─â evolu╚Ťia societ─â╚Ťilor de investi╚Ťii financiare (SIF-uri).

Indicele de referin╚Ť─â al pie╚Ťei locale de capital BET, ce reflect─â evolu╚Ťia celor mai tranzac╚Ťionate companii de pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, exclusiv societ─â╚Ťile de investi╚Ťii financiare (SIF-uri) a crescut cu 0,07%.

BET Plus, indice ce include un num─âr variabil de societ─â╚Ťi romane╚Öti listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB care ├«ndeplinesc criterii minime de selec╚Ťie referitoare la lichiditate ╚Öi capitalizarea bursier─â ajustat─â cu free float, a ├«nregistrat o apreciere de 0,09%.

BET-XT, indice ce reflect─â evolu╚Ťia preturilor celor mai tranzac╚Ťionate 25 de companii de pe Pia╚Ť─â Reglementat─â a BVB, s-a apreciat cu 0,14%.

BET-TR, indice ce reflect─â at├ót evolu╚Ťia preturilor companiilor componente, c├ót ╚Öi dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societ─â╚Ťi rom├óne╚Öti care ├«ndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, a a ├«nregistrat o cre╚Ötere de 0,07%.


Indicele celor 30 de societ─â╚Ťi locale sau str─âine, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursier─â ajustat─â, BET-BK a crescut cu 0,17%.

ROTX, indice dezvoltat de BVB ├«mpreun─â cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflect─â ├«n timp real mi╚Öcarea ac╚Ťiunilor ÔÇśblue chipÔÇÖ tranzac╚Ťionate la Bursa de Valori Bucure╚Öti, s-a apreciat cu 0,02%.

Valoarea total─â a tranzac╚Ťiilor a fost la un nivel foarte sc─âzut, de 3,55 milioane lei / 0,71 mil. euro.

Ac╚Ťiunile Banca Transilvania au ├«nregistrat o depreciere de 0,25%, pre╚Ť mediu 19,68 lei, pre╚Ť minim 19,62 lei, pre╚Ť maxim 19,72 lei.
Ac╚Ťiunile BRD ÔÇô GROUPE SOCIETE GENERALE S.A au ├«nregistrat o apreciere de 0,48%, pre╚Ť mediu 12,52 lei, pre╚Ť minim 12,40 lei, pre╚Ť maxim 12,74 lei.
Ac╚Ťiunile PATRIA BANK S.A. nu au ├«nregistrat nicio evolu╚Ťie, pre╚Ť mediu 0,0815, pre╚Ť minim 0,0815, pre╚Ť maxim 0,0830.
Ac╚Ťiunile ERSTE GROUP BANK A.G. au ├«nregistrat o depreciere de 0,06%, pre╚Ť mediu 155,20, pre╚Ť minim 155,20, pre╚Ť maxim 155,20.

BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic, s-a apreciat cu 0,36%.

BET-AeRO, indice ce reflect─â evolu╚Ťia companiilor reprezentative de pe pia╚Ťa AeRO., s-a apreciat cu 0,02%

Sursa: https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Mihaela Aurelia Platon
Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Reprezentativitatea pie╚Ťei de capital din Rom├ónia ├«n indicii MSCI cre╚Öte odat─â...

Ac╚Ťiunile altor patru companii listate la Bursa de Valori Bucure╚Öti (BVB) vor fi incluse ├«n indicii MSCI Frontier IMI ╚Öi MSCI Romania IMI (Investable...

Pia╚Ťa puternic─â a for╚Ťei de munc─â ├«i ├«ngrijoreaz─â pe investitori

Pia╚Ťa for╚Ťei de munc─â are un ├«nceput de an puternic, cu o sc─âdere global─â a ╚Öomajului combinat─â cu o cre╚Ötere a num─ârului de noi...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290Abona╚ŤiAbona╚Ťi-v─â
spot_img

Aboneaz─â-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro