joi, martie 23, 2023
AcasăFără categoriešŸŸ©Bursa de Valori București deschide ședința de astăzi pe verde

šŸŸ©Bursa de Valori București deschide ședința de astăzi pe verde

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde:

Cea mai mare creștere de 1,44% a fost Ć®nregistrată de BET-NG, Ā indicele companiilor din sectorul energetic.

Indicele de referință al pieței locale de capital BET, ce reflectă evoluția celor mai tranzacționate companii de pe piața reglementată a BVB, exclusiv societățile de investiții financiare (SIF-uri) s-a apreciat cu 0,49%.

Evoluția indicilor care iau Ć®n considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un număr variabil de societăți romanești listate pe piața reglementată a BVB care Ć®ndeplinesc criterii minime de selecție referitoare la lichiditate și capitalizarea bursieră ajustată cu free float, s-a apreciat cu 0,47%.

BET-XT, indice ce reflectă evoluția preturilor celor mai tranzacționate 25 de companii de pe Piață Reglementată a BVB, s-a apreciat cu 0,46%.

BET-TR, indice ce reflectă atĆ¢t evoluția preturilor companiilor componente, cĆ¢t și dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societăți romĆ¢nești care Ć®ndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe piața reglementată a BVB a crescut cu 0,49%.

BET-BK, indicele celor 30 de societăți locale sau străine, listate pe piața reglementată a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursieră ajustată s-a apreciat cu 0,03%.

ROTX, dezvoltat de BVB Ć®mpreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflectă Ć®n timp real mișcarea acțiunilor ā€˜blue chipā€™ tranzacționate la Bursa de Valori București, a Ć®nregistrat o creștere de 0,67%.

Valoarea totală a tranzacțiilor a fost de 11,86 milioane lei /2,41 milioane euro, o valoare mai scăzută decĆ¢t cea anterioară.

Acțiunile Banca Transilvania au Ć®nregistrat o creștere cu 0,51%, preț mediu 19,70, preț minim 19,60, preț maxim 19,72.
Acțiunile BRD ā€“ GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au Ć®nregistrat o apreciere de 0,46%, preț mediu 13,12, preț minim 13,10, preț maxim 13,20.
Acțiunile ERSTE GROUP BANK AG au Ć®nregistrat o depreciere de 2,91%, preț mediu 175,65 preț minim 175,00, preț maxim 180,00.

BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri) s-a depreciat cu 0,32%.

Iar BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO s-a apreciat cu 0,15%.


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Revista Presei

Știri relevante Ć®nĀ clubantreprenor.ro Studiu EY: Infrastructura de Ć®ncărcare și răspunsul furnizorilor de utilități sunt vitale pentru succesul mobilității electrice Adoptarea vehiculelor electrice (VE) s-a accelerat mai...

šŸŸ„Bursa de Valori București deschide ședința de tranzacționare de astăzi cu...

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București toți indicii au fost pe roșu: Cea mai semnificativă scădere de...

Revista Presei

Știri relevante Ć®nĀ clubantreprenor.ro Studiu RE/MAX RomĆ¢nia: 60% dintre romĆ¢nii care au achiziționat locuințe anul trecut au folosit venituri proprii RE/MAX RomĆ¢nia, parte a liderului mondial Ć®n...

šŸŸ©Bursa de Valori București deschide ședința de marți cu majoritatea indicilor...

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde: Cea mai semnificativă creștere de...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,749FaniƎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img