duminică, iunie 4, 2023
AcasăFără categorie🟩Bursa de Valori București deschide prima ședință a săptămânii majoritar pe verde

🟩Bursa de Valori București deschide prima ședință a săptămânii majoritar pe verde

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde:

Cea mai semnificativă apreciere de 0,42% a fost înregistrată de BETPlus, indice ce include un număr variabil de societăți romanești listate pe piața reglementată a BVB care îndeplinesc criterii minime de selecție referitoare la lichiditate și capitalizarea bursieră ajustată cu free float.

Evoluția indicilor care iau în considerare lichiditatea:

BET-XT, indice ce reflectă evoluția preturilor celor mai tranzacționate 25 de companii de pe Piață Reglementată a BVB, s-a apreciat cu 0,37%.

BET-TR, indice ce reflectă atât evoluția preturilor companiilor componente, cât și dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societăți românești care îndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe piața reglementată a BVB a crescut cu 0,41%.

BET-BK, indicele celor 30 de societăți locale sau străine, listate pe piața reglementată a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursieră ajustată s-a apreciat cu 0,28%.

ROTX, dezvoltat de BVB împreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflectă în timp real mișcarea acțiunilor ‘blue chip’ tranzacționate la Bursa de Valori București, a înregistrat o creștere de 0,15%.

Valoarea totală a tranzacțiilor a fost de 3,40 milioane lei /0,69 milioane euro.

Acțiunile Banca Transilvania au înregistrat o apreciere cu 0,36%, preț mediu 19,76, preț minim 19,74, preț maxim 19,79.
Acțiunile BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au înregistrat o apreciere de 0,95%, preț mediu 12,78, preț minim 12,70 preț maxim 12,84.
Acțiunile PATRIA BANK S.A. nu au înregistrat nicio evoluție, preț mediu 0,0895, preț minim 0,0895, preț maxim 0,0895.
Acțiunile ERSTE GROUP BANK AG au înregistrat o depreciere de 0,79%, preț mediu 153,65 preț minim 153,00, preț maxim 154,00.

BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri) nu a înregistrat nicio evoluție.

BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic s-a apreciat cu 0,39%

Iar BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO, s-a depreciat cu 0,41%.


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

🟥La închiderea ședinței de tranzacționare de vineri a acestei săptămâni, majoritatea...

Cea mai mare scădere, de 0,84%, a fost înregistrată de BET-BK, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de miercuri majoritar pe roșu

Cea mai mare creștere, de 0,56%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București deschide pe roșu ședința de astăzi

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Indicele de referință al pieței...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de astăzi pe roșu

Cea mai mare scădere, de 1,04%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img