sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăFără categorie🟥Bursa de Valori București deschide și de această dată pe roșu

🟥Bursa de Valori București deschide și de această dată pe roșu

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu:

Cea mai semnificativă depreciere de 0,79% a fost înregistrată de BET-NG, BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic.

Indicele de referință al pieței locale de capital BET, ce reflectă evoluția celor mai tranzacționate companii de pe piața reglementată a BVB, exclusiv societățile de investiții financiare (SIF-uri) a scăzut cu 0,31%.

Evoluția indicilor bursieri care iau în considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un număr variabil de societăți romanești listate pe piața reglementată a BVB care îndeplinesc criterii minime de selecție referitoare la lichiditate și capitalizarea bursieră ajustată cu free float, a înregistrat o depreciere de 0,29%.

BET-XT, indice ce reflectă evoluția preturilor celor mai tranzacționate 25 de companii de pe Piață Reglementată a BVB, s-a depreciat cu 0,35%.


Indicele celor 30 de societăți locale sau străine, listate pe piața reglementată a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursieră ajustată, BET-BK a scăzut cu 0,55%.

ROTX, indice dezvoltat de BVB împreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflectă în timp real mișcarea acțiunilor ‘blue chip’ tranzacționate la Bursa de Valori București s-a depreciat cu 0,69%.

Valoarea totală a tranzacțiilor a fost la un nivel foarte scăzut, de 2,37 milioane lei / 0,48, o valoare mai scăzută decât cea anterioară.

Acțiunile Banca Transilvania au înregistrat o depreciere de 0,21%, preț mediu 18,98 lei, preț minim 18,92 lei, preț maxim 19,00 lei.
Acțiunile BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au înregistrat o evoluție de 0,17%, preț mediu 12,00 lei, preț minim 11,98 lei, preț maxim 12,10 lei.
Acțiunile PATRIA BANK S.A. nu au înregistrat nicio evoluție, preț mediu 0,0875 lei, preț minim 0,0875 lei, preț maxim 0,0875 lei.
Acțiunile ERSTE GROUP BANK AG au înregistrat o depreciere de 1,89%, preț mediu 158,05 lei, preț minim 158,05 lei, preț maxim 158,05 lei.

BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri), a înregistrat o depreciere de 0,37%.

Iar BET-AeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO s-a depreciat cu 0,39%.

Sursa: https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

🟥La închiderea ședinței de tranzacționare de vineri a acestei săptămâni, majoritatea...

Cea mai mare scădere, de 0,84%, a fost înregistrată de BET-BK, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de miercuri majoritar pe roșu

Cea mai mare creștere, de 0,56%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București deschide pe roșu ședința de astăzi

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Indicele de referință al pieței...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de astăzi pe roșu

Cea mai mare scădere, de 1,04%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img