duminică, iunie 4, 2023
AcasăFără categorie🟥Bursa de Valori București deschide ședința de astăzi pe roșu

🟥Bursa de Valori București deschide ședința de astăzi pe roșu

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu:

Cea mai semnificativă depreciere de 0,44% a fost înregistrată de BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri).

Indicele de referință al pieței locale de capital BET, ce reflectă evoluția celor mai tranzacționate companii de pe piața reglementată a BVB, exclusiv societățile de investiții financiare (SIF-uri) a scăzut cu 0,03%.

Evoluția indicilor bursieri care iau în considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un număr variabil de societăți romanești listate pe piața reglementată a BVB care îndeplinesc criterii minime de selecție referitoare la lichiditate și capitalizarea bursieră ajustată cu free float, a înregistrat o depreciere de 0,04%.

BET-XT, indice ce reflectă evoluția preturilor celor mai tranzacționate 25 de companii de pe Piață Reglementată a BVB, s-a depreciat cu 0,12%.


Indicele celor 30 de societăți locale sau străine, listate pe piața reglementată a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursieră ajustată, BET-BK a scăzut cu 0,23%.

ROTX, indice dezvoltat de BVB împreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflectă în timp real mișcarea acțiunilor ‘blue chip’ tranzacționate la Bursa de Valori București s-a depreciat cu 0,40%.

Valoarea totală a tranzacțiilor a fost la un nivel foarte scăzut, de 3,16 milioane lei / 0,64  milioane euro, o valoare mai crescută decât cea anterioară.

Acțiunile Banca Transilvania au înregistrat o creștere de 0,10%, preț mediu 19,50 lei, preț minim 19,50 lei, preț maxim 19,54 lei.
Acțiunile BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au înregistrat o apreciere de 0,31%, preț mediu 12,82 lei, preț minim 12,80 lei, preț maxim 12,88 lei.
Acțiunile ERSTE GROUP BANK AG au înregistrat o apreciere de 1,82%, preț mediu 159,55 lei, preț minim 157,45 lei, preț maxim 161,95 lei.

BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic, a înregistrat o crestere de 0,02%.

Iar BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO, a înregistrat o apreciere de 0,08%.

Sursa: https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

🟥La închiderea ședinței de tranzacționare de vineri a acestei săptămâni, majoritatea...

Cea mai mare scădere, de 0,84%, a fost înregistrată de BET-BK, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de miercuri majoritar pe roșu

Cea mai mare creștere, de 0,56%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București deschide pe roșu ședința de astăzi

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Indicele de referință al pieței...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de astăzi pe roșu

Cea mai mare scădere, de 1,04%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img