joi, noiembrie 30, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaVisa trece la reglementarea plăților cripto

Visa trece la reglementarea plăților cripto

Visa analizează modalități de a integra în rețeaua sa tranzacțiile cripto, potrivit comentariilor făcute de directorul Cuy Sheffield la StarkWare Sessions 2023 din Tel Aviv.

Plățile globale sunt încă efectuate în mare parte prin intermediul rețelei bancare SWIFT, iar monedele fiat care circulă peste granițe sunt obligate să treacă prin acest proces. Deschiderea mijloacelor de reglementare a plăților în cripto are implicații potențiale majore, deoarece ar genera oportunități semnificative pentru plățile transfrontaliere.

Visa este un pilon important al sistemului financiar global. Având în vedere că utilizarea de stablecoins este în creștere și că adoptarea reprezintă o oportunitate cheie în acest sector pentru extinderea adoptării cripto, potențialul pentru orice creștere a efectelor de rețea ale tehnologiei este pozitiv. Stablecoins reprezintă un punct-cheie de schimb pentru utilizatorii de criptoactive cu monede tradiționale și ar putea fi o parte esențială a oricărui proces de standardizare a plăților internaționale.

Actualizarea Ethereum Shanghai se apropie

Dezvoltatorii Ethereum sunt cu un pas mai aproape de lansarea unui nou test înainte de Actualizarea Shanghai și lansează Shapella Fork pe rețeaua de testare Zheijang în jurul datei de 7 februarie.

Fuziunea a fost o schimbare uriașă în modul de funcționare a rețelei Ethereum, dar încă lipsesc deocamdată unele funcționalități cheie. Actualizarea Shanghai va introduce retragerile de ether de la validatorii de rețea, ceea ce va oferi investitorilor instituționali și individuali posibilitatea de a-și scoate tokenurile din staking în funcție de necesități.

În prezent, staking-ul este funcțional ca o obligațiune perpetuă, în care investitorii primesc un randament în schimbul token-ului lor staked. Dar introducerea retragerilor din staking pentru utilizatori va face ca, din punct de vedere funcțional, staking-ul să semene mult mai mult cu un cont cu acces ușor. În timp ce cel mai bun loc pentru tokenuri ar putea fi în continuare staking-ul în rețea, aceasta posibilitate va oferi liniște pentru cei care mizează că garanția lor este în orice moment returnabilă.

Acest articol a fost primit la redacție de la eToro.

Despre eToro

eToro este o platformă de investiții cu active multiple ce permite oamenilor să își dezvolte cunoștințele și să-și crească veniturile ca parte a unei comunități globale de investitori de succes. Compania a fost fondată în 2007 cu misiunea de a face accesibile piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 30 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.


Ministrul Mircea Fechet a participat la evenimentul de lansare a Sistemului...

Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, a participat astăzi la evenimentul de lansare a Sistemului Garanție-Returnare (SGR), care a avut loc la un...

Despre “Ascensiunea în mediul de business prin UPSKILLING și RESKILLING”, cu...

Joi, 7 decembrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 10.00 am,  Aura Icodin, Fondator & CEO A_BEST și Loreda Dragomir, Permanent Placement Director, Adecco...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente