vineri, martie 24, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaTINIMTEX REVINE! Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX

TINIMTEX REVINE! Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX

TINIMTEX REVINE! Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX, 21 – 25 septembrie 2022

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) organizează, în perioada 21 – 25 septembrie 2022, Târgul Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea, pentru pirma dată după 2 ani de zile la Pavilionul Expozițional Constanța.

Târgul se va desfășura la Pavilionul Expozițional, din staţiunea Mamaia  și reunește circa 100 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga ţară,  majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată demonstrează faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.

La această ediţie, CCINA Constanța și-a concentrat cu succes eforturile în atragerea de firme producătoare de îmbrăcăminte si  încălţăminte, astfel încât, la ediția din luna septembrie 2022, a TINIMTEX, din totalul de circa 100 de firme participante, 70 de firme sunt producătoari autohtoni.

Ediția din luna septembrie a  TINIMTEX,  de altfel cea mai importantă din tot anul, dă startul cumpărăturilor din această perioadă, expozanții prezenți la târg propunând publicului constănțean o ofertă extrem de variată, cu noile colecţii de toamnă-iarnă, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor  atractive pentru cumpărători.

TINIMTEX va fi structurat astfel:

Pavilion Expozițional parter  – confecții textile adulți, îmbrăcăminte din piele și blană, îmbrăcăminte copii, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii.

Pavilion Expozițional etaj – genți și accesorii,  încălțăminte.

Program de vizitare:

Miercuri-Sâmbătă, 21 – 24 septembrie: orele 10.00 – 19.00


Dezvoltă afaceri inteligente cu finanțări europene

BCR în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani organizează conferința - Dezvoltă afaceri inteligente cu finanțări europene, ce va avea loc miercuri, 5...

CCIB, partener la Salonul Nautic Internațional București

În perioada 30 martie – 2 aprilie, la Hala Laminor din Capitală (Bd. Basarabia nr. 256), va avea loc cea de a XIII-a ediție...

Expoziția 1907. NOI VREM PĂMÂNT 28 martie – 14 mai 2023,...

Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă marți, 28 martie 2023, de la ora 18.00, la Sala Tancred Bănățeanu, la vernisajul expoziției 1907. Noi...

Crește interesul pentru investițiile în arta contemporană

Superstarul internațional Ragnar Kjartansson, desemnat de The Guardian drept autor al lucrării de artă a secolului XXI: „Nici Islanda, nici România nu fac...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,750FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img