sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaScăderea cererii este cea mai mică problemă a Nike

Scăderea cererii este cea mai mică problemă a Nike

Nike a înregistrat venituri peste așteptări.

Strategia sa de vânzare directă către consumatori continuă să dea roade, vânzările crescând cu 9% față de anul trecut, pe măsură ce se îndepărtează de dependența de partenerii en-gros.

Potențiala îngrijorare a investitorilor era dacă consumatorii s-au oprit din cheltuit, dar nu este cazul. În schimb, problemele lui Nike provin din chestiuni care nu se află sub controlul său, cum ar fi lanțurile de aprovizionare și lockdown-urile.

Cea mai mare piață a sa, China, a înregistrat o scădere a vânzărilor de 16% față de acum un an, pe fondul lockdown-urilor, aducand o volatilitate a vânzărilor pentru restul anului. În plus, marjele brute au scăzut din cauza costurilor de transport mai mari, a activității promoționale și a fluctuațiilor valutare, în timp ce stocurile au crescut cu 44% față de acum un an.

Acțiunile Nike au scăzut cu 43% în ultimul an, iar o eventuală evolutie slabă în tranzacțiile efectuate după inchiderea bursei ar putea fi văzută ca o oportunitate pentru investitori de a cumpăra una dintre cele mai puternice mărci din lume la un preț redus, având în vedere că vânzările au rămas relativ solide.


espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,684FaniÎmi place
162AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro