marți, octombrie 3, 2023

Rubrica permanenta

Revista Patronatului Român a fost lansată oficial în data de 17.12.2020. – vezi detalii
Rezultatele de trafic web peste așteptări ne îndreptățesc să așteptăm rezultate deosebite în 2021.
Conform google analytics, în luna ianuarie website-ul a înregistrat: Afișări – pageviews – 318.647 și Utilizatori – new users – 136.246. Vezi mai multe în pagina

Revista online se află în plin proces de dezvoltare cu secțiuni și rubrici noi.
Două dintre direcțiile de dezvoltare sunt: secțiune Q&A și Utile / Alerte

În conținutul secțiunii de întrebări și răspunsuri vom publica întrebările primite de la cititori și răspunsurile specialiștilor.
În rubrica “informații utile” (denumirea rubricii permanente se va stabili cu fiecare colaborator în parte) vom publica semnalele transmise de profesioniști cu privire la modificări legislative, de taxe și impozite, de norme contabile șamd, modele si instrumente de management, marketing, analiza si planificare in afaceri, oportunitati de afaceri, fonduri nerambursabile – aplicatii deschise si de perspectiva, sfatul specialistului.

Căutăm colaboratori Consultanți de afaceri, Consultanți finanțări nerambursabile, Formatori pregatire profesională, specialiști și experți, Avocați, Juriști, Contabili, Finanțiști pentru rubrici permanente în revistă.

Se oferă spațiu larg de comunicare, expunere relevantă în mediul de afaceri, oportunități de identificare noi parteneri de afaceri, participarea la evenimente organizate de Revista Patronatului Român – vezi secțiunea evenimente.

În curând va fi pusă în funcțiunea abonament a revistei, ce va oferi posibilități de monetizare a contribuțiilor colaboratorilor revistei.

Anunt curs: „VOCEA TA AUTENTICĂ” 8 workshop-uri de Public Speaking pe...

VOCEA TA AUTENTICĂ Vă invit la o serie de 8 workshop-uri săptămânale ce vă vor transforma radical în bine modul în care comunicați în...

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului CAUTĂ INFLUENCERI!

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului dorește să promoveze România prin intermediul formatorilor de opinie! Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) realizează o consultare de piață, în vederea...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente