joi, iunie 13, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleRoxana Popescu, Managing Director KeysFin: „Din punctul meu de vedere, pandemia a...

Roxana Popescu, Managing Director KeysFin: „Din punctul meu de vedere, pandemia a scos ce e mai bun din anumite industrii, dar, din păcate, altele au avut enorm de suferit”

Invitata celui mai recent interviu pe teme economice găzduit de Revista Patronatului Român a fost Roxana Popescu, Managing Director în cadrul KeysFin, una dintre cele mai cunoscute companii de business information din România. Roxana a oferit date și informații foarte interesante despre situația economiei românești de la acest moment, mai ales în ce privește închiderile și deschiderile de firme din anul curent, comparativ cu 2020, dar nu numai. Ce șanse are economia țării noastre dacă programul PNRR va fi implementat corespunzător, dar și situația creditării românilor, sunt numai câteva dintre subiectele economice de mare interes pe care le puteți afla vizionând acest interviu.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

SmartLab 5.0 – INACO, inițiativa pentru competitivitate, la Buchatest Tech Week

Interviu cu Andreea Maria Paul, președinte INACO despre cel mai nou Start Lab 5.0 Ce ne spui despre Smart Lab? Smart Lab este cel mai...

„Obiectivul meu principal în acest proiect a fost să realizăm acest...

Prin emisiunea Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat Social, Revista Patronatului Român face încă un pas pentru promovarea antreprenoriatului social, al educației în general, atât al...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,929FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro