marți, octombrie 3, 2023

Revista Presei

Știri relevante în Forbes
Exporturile au crescut cu 25,1% în primele 11 luni ale anului 2022, iar deficitul comercial a ajuns la 31 miliarde de euro

Exporturile României au crescut în primele 11 luni ale anului trecut cu 25,1%, la 85,2 miliarde de euro, iar importurile au crescut cu 29,9%, la 116,2 miliarde de euro. Astfel, deficitul balanţei comerciale a fost de 31 miliarde de euro, mare cu 45,2% față de perioada similară a anului 2021.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Parcurile eoliene din Marea Britanie, contribuție record de 26,8% la energia electrică în 2022

Parcurile eoliene din Marea Britanie au avut în 2022 o contribuţie record de 26,8% la generarea de energie electrică în ţară, chiar dacă centralele electrice pe gaze au rămas cea mai mare sursă de energie, arată datele publicate de compania National Grid.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Financiarul
A intrat în vigoare legea care îi obligă pe comercianți să le dea clienților posibilitatea de a plăti cu cardul

În România a intrat în vigoare o lege și absolut toată lumea trebuie să o respecte. Concret, toți cei care plătesc cu cardul trebuie să știe că au acest drept.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Financiarul
Curtea Constituțională a României a decis că plata contribuțiilor de sănătate pentru pensii mai mari de 4.000 lei este neconstituțională

Sute de mii de români vor primi banii reținuți ilegal în ianuarie la următoarea pensie. CCR a decis că plata contribuțiilor de sănătate pentru pensii mai mari de 4.000 lei este neconstituțională.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Rata şomajului în formă ajustată sezonier a scăzut la 5,4%, în noiembrie

Rata şomajului în formă ajustată sezonier a scăzut uşor, la 5,4%, în luna noiembrie a acestui an, de la 5,5% în octombrie, însă şomajul în rândul tinerilor se află la un nivel semnificativ, 22,9%, potrivit datelor publicate luni de Institutul Naţional de Statistică.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Bursa de la Bucureşti a câştigat, în această săptămână, 9,4 miliarde de lei la capitalizare

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat 9,4 miliarde de lei la capitalizare, 4,77%, în această săptămână, iar valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a scăzut cu 39%, în comparaţie cu săptămâna anterioară.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Ziarul Financiar
Cea mai importantă întrebare a anului: Vor opri retailerii la ei creşterea preţurilor şi nu o vor mai transmite mai departe la consumatori? 

ZF a adresat această întrebare tuturor celor zece jucători din comerţul modern, cei care încasează circa 70% din banii pe care românii îi cheltuie pe alimente, băuturi, produse de îngrijire a locuinţei şi alte bunuri de larg consum. Dintre toţi, doar Profi a răspuns

<<Click Aici pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Camera bucureșteană a premiat firmele din sectorul 6

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), cu sprijinul Primăriei sectorului 6, a organizat în Aula Carol I din sediul său istoric...

Arbitrajul comercial – cea mai eficientă cale de soluționare a disputelor...

Arbitrajul comercial – cea mai eficientă cale de soluționare a disputelor pentru mediul public și privat de afaceri Propusă de însăși comunitatea de afaceri,...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente