miercuri, octombrie 4, 2023

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Concilium Consulting e noul administrator special al societății Hidroconstrucția

Concilium Consulting, companie specializată în restructurare corporativă și structurarea finanțărilor complexe, anunță numirea ca administrator special în procedura de insolvență a societății Hidroconstrucția.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Întreținerea locuințelor reprezintă 25% din cheltuielile gospodăriilor din UE

Cei mai mulți bani ai europenilor merg pe cheltuieli legate de întreținerea locuințelor și de asigurarea hranei de zi cu zi. În 2021, categoria „Locuințe, apă, electricitate, gaze și alți combustibili” a reprezentat un sfert (25%) din cheltuielile gospodăriilor din UE, în scădere cu 0,5 puncte procentuale (pp) față de 2020, arată un sondaj Eurostat.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
11 prognoze despre lumea business-ului în 2023 (Long Read)

Am strâns la un loc câteva dintre cele mai importante prognoze despre lumea business-ului în 2023 pentru cei care vor și alte informații în afara celor oferite de atotștiutorii invitați ai diverselor media din România.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Peste 150 de clădiri verzi au fost certificate România în 2022

În ultimele 12 luni, 154 de clădiri din România au fost certificate conform standardelor BREEAM sau LEED, reprezentând aproximativ o treime din numărul de clădiri certificate în cei 14 ani de când a apărut în România prima certificare de clădire verde, conform analizei realizate de ADP green building.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Financiarul
Ce indică estimările analiştilor cu privire la evoluţia aurului în anul 2023?

În data de 3 ianuarie 2023, aurul a atins un record al ultimii jumătăţi de an, apropriindu-se foarte mult de valoare de 1.850 de dolari uncia. A atins şi un nou maxim al ultimelor şase luni atunci când vine vorba despre tranzacţiile cu aur.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Financiarul
Toți angajatorii din România sunt obligați să negocieze colectiv cu angajații

În România, angajatorii până de curând nu erau obligați să negocieze colectiv însă acum trebuie să demareze deja negocierile cu angajații lor. Această obligație a intrat în vigoare de la Crăciun.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
ONRC: Numărul firmelor radiate a crescut cu 10,88% în primele 11 luni din 2022

Cele mai multe radieri au fost înregistrate în municipiul Bucureşti – 10.852 (plus 11,97% faţă de ianuarie-noiembrie 2021) şi în judeţele Cluj – 3.104 (plus 23,71%), Constanţa – 2.851 (plus 8,9%) şi Timiş – 2.820 (plus 6,46%).

<<Click Aici pentru mai multe informații


Articolul precedentRevista Presei
Articolul următorRevista Presei
Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Camera bucureșteană a premiat firmele din sectorul 6

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), cu sprijinul Primăriei sectorului 6, a organizat în Aula Carol I din sediul său istoric...

Arbitrajul comercial – cea mai eficientă cale de soluționare a disputelor...

Arbitrajul comercial – cea mai eficientă cale de soluționare a disputelor pentru mediul public și privat de afaceri Propusă de însăși comunitatea de afaceri,...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente