marți, martie 21, 2023

Revista Presei

Știri relevante în Ziarul Financiar
BRD Pensii îşi pregăteşte retragerea din sistemul de pensii private Pilon II. Francezii nu mai încheie contracte de adererare nici la Pilonul II şi nici la Pilonul III. Cel mai mic fond de pensii din România are active de 3,7 mld. lei şi investeşte economiile de bătrâneţe ale 522.000 de români. Care sunt scenariile luate în calcul

BRD Pensii, care administrează fondul Pilon II cu cea mai mică valoare unitară a activului net (VUAN) de la lansarea din 2008 încoace, de 23,49 lei faţă de 10 lei în 2008, ia în calcul mai multe scenarii cu privire la retragerea din activitate, inclusiv vânzarea către un alt administrator sau un posibil transfer al activităţii către BRD Asigurări de Viaţă, potrivit informaţiilor ZF.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante in Business Magazin
2023. Salarii mai mari sau şomeri mai mulţi?

Anul 2022 a fost unul foarte intens pentru angajaţii şi angajatorii de pe piaţa locală. Recrutarea a explodat, depăşind chiar nivelul din anul 2019, de dinainte de pandemie. Piaţa muncii se îndreaptă spre 5,1 milioane de salariaţi, valoarea maximă atinsă în ultimii 20 de ani, iar lupta pentru candidaţi continuă să fie una ridicată. În planurile pentru anul ce vine, angajatorii sunt precauţi cu planurile de recrutare şi cu cele de creştere a salariilor, spun că totul depinde de cum va merge piaţa. Un lucru este sigur: trebuie să-şi tină oamenii aproape, să le ofere echilibru şi un scop al muncii.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Revista Biz
Medlife și-a refinanțat și majorat facilități de creditare în valoare de 228 mil. euro

MedLife a obținut refinanțarea și majorarea, cu suma de 50,7 milioane de euro, a unor facilități de creditare existente, a căror valoare totală se ridică acum la 228 milioane de euro. Noile fonduri reprezintă o rezervă pe termen mediu și lung, urmând să fie alocate pentru noi procese de achiziții și dezvoltare, în acord cu nevoile pacienților.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Capital
Reflexie la final de an – Prețurile de Transfer

Economia mondială se confruntă cu o serie de evenimente fără precedent în istoria sa. Sesizabil este faptul că măsurile elaborate și adoptate de statele lumii și de instituțiile financiare mondiale în acest timp, cu scopul de a contracara efectele crizelor, nu au avut un impact tocmai pozitiv, iar primele măsuri de stimulare financiare adoptate pentru stabilizarea economiei lumii au generat o inflație generalizată. Material realizat de Ionela Florescu (Tax Partner, CCFR, Grant Thornton România) şi Viorel Merlan (Deputy Manager, Transfer pricing, Grant Thornton România).

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Aleph News
Tinerii români sunt din ce în ce mai interesați de job-uri și internship-uri în timpul vacanței de vară

Vacanța de vară se apropie, iar tinerii par să fie tot mai dornici să înceapă o nouă experiență. Aceștia sunt în căutare de intership sau job-uri part-time. În ultima lună, o platformă de angajare a înregistrat peste 4.000 de CV-uri, de două ori mai multe decât în ultimele șase luni. Candidații au vârste cuprinse între 18 și 24 de ani.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în afaceri.news
Twitter | Viitorul rețelei, decis de Elon Musk într-un sondaj

Proprietarul Twitter a postat un sondaj în care îşi întreabă urmăritorii dacă ar trebui să renunţe la conducerea companiei şi spune că va lua o decizie în funcţie de rezultat. Elon Musk surprinde cu un nou sondaj pe Twitter, platformă al cărei proprietar este. Acesta întreabă utilizatorii reţelei dacă ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de şef al reţelei sociale.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Vom încuraja exporturile și vom promova activitatea de internaționalizare a firmelor

Am închis multe robinete de bani publici şi o voi mai face, vom încuraja exporturile şi vom promova activitatea de internaţionalizare a firmelor, a afirmat marţi, la Senat, ministrul Economiei, Claudiu Năsui, la dezbaterea moţiunii simple împotriva sa, intitulată „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie”.

<<Click Aici pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Studiu RE/MAX România: 60% dintre românii care au achiziționat locuințe anul trecut au folosit venituri proprii RE/MAX România, parte a liderului mondial în...

🟩Bursa de Valori București deschide ședința de marți cu majoritatea indicilor...

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde: Cea mai semnificativă creștere de...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Studiu VELUX: Peste 70% dintre români spun că starea de spirit le este îmbunățită de prezența luminii naturale în locuințe Astăzi, mai mult...

🟥Bursa de Valori București deschide ședința de azi pe roșu

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București toți indicii au fost pe roșu: Cea mai semnificativă scădere de...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,749FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img