sâmbătă, martie 2, 2024

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro

CEC Bank își extinde oferta de servicii ce pot fi contractate 100% online prin magazinul online CEC-IN.ro

Creditele de refinanțare fără ipotecă și creditul de nevoi personale cu asigurare inclusă și dobândă variabilă pot fi contractate 100% online. CEC Bank își continuă procesul de digitalizare prin lansarea a două noi credite 100% online, fără drumuri la bancă: creditul de refinanțare nevoi personale cu dobândă fixă și creditul de nevoi personale cu dobândă variabilă și asigurare inclusă.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Business Voice

Analiză Trusted Advisor Strategy & Finance| 60% dintre serviciile financiare accesate de către IMM-uri sunt destinate fiscalităţii

Trusted Advisor Strategy & Finance, compania românească de contabilitate şi strategie financiară, condusă de Ioana Arsenie, strateg financiar, a realizat o analiză a celor mai accesate servicii financiare de către IMM-uri, pe parcursul acestui an.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Revista Biz

Hella deschide centru R&D la Iași și caută 100 de ingineri specializați în automotive

Hella, companie germană din industria automotive, va deschide un centru de proiectare și dezvoltare în proiectul office Palas Campus, realizat de IULIUS în centrul Iaşului. HELLA va ocupa un spațiu de 1.300 mp în hub-ul de business care se va forma aici și va fi biroul cu nr. 6 din România, după cele din Timișoara, Lugoj, Arad, Oradea și Craiova. Specialiştii Hella din noua locaţie se vor concentra pe produse complexe şi tehnologii inovatoare care dezvoltă conducerea autonomă a maşinilor.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Capital

Profitul companiei care deține brandul Zara a crescut în primele nouă luni ale anului 2022

Profitul gigantului spaniol Inditex, care deține brandul Zara, a crescut în primele nouă luni ale anului, a transmis compania. Creșterea se datorează unor vânzări mai mari, dar și majorării prețurilor în această perioadă. Gigantul spaniol Inditex, proprietarul magazinelor Zara, a raportat miercuri o creştere de 24% a profitului net în primele nouă luni, până la 3,1 miliarde de euro, graţie unor vânzări mai mari dar şi majorării preţurilor.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Financiarul

Ştefan Radu Oprea: obligativitatea montării repartitoarelor de căldură a fost amânată cu un an

În afirmaţiile sale, ”Ministerul Energiei are un an pentru a rezolva definitiv problema montării repartitoarelor de căldură pentru cei care sunt racordați la sistemele centralizate de încălzire”, arată acesta pe rețelele de socializare, adăugând ”pentru a doua oară am introdus în lege, împreună cu colegii din Comisia de energie a Senatului, acest amendament de amânare a obligativității montării repartitoarelor de căldură cu încă un an”.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Idei de Afaceri

CUM SA INCEPI O AFACERE DE RESTAURARI AUTO

Vanzarile de masini de epoca ofera oportunitatea de a-ti transforma pasiunea intr-o afacere prospera. Masinile clasice sunt populare in randul colectionarilor sau nostalgicilor, ceea ce face sa existe cerere constanta de servicii de restaurare si reparatii pentru astfel de autovehicule. Asadar, daca te gandesti sa incepi o afacere de restaurare a masinilor clasice, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a avea succes. Iata cateva sfaturi.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes

Deficitul de cont curent a depașit 23 de miliarde de euro
Acesta a fost în perioada ianuarie – octombrie 2022 de 23,038 miliarde de euro, în creştere cu 60,8%, comparativ cu 14,320 miliarde euro în perioada ianuarie – octombrie 2021, informează Banca Naţională a României (BNR), citată de Agerpres

<<Click Aici pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Parteneriat strategic între Centrul de Limbi Străine A_BEST, din București, România,...

Centrul de Limbi Străine A_BEST, din București, România, și AC LANGUAGE SCHOOL, din SUA, Texas, anunță un parteneriat inovator, cu scopul de a oferi...

Consiliul Patronatelor ESG din România militează pentru implementarea voluntară a principiilor...

CPESGR invită autoritățile publice, toate organizațiile patronale și alte părți interesate la o consultare amplă privind noul standard de raportare voluntară a implementării...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro