vineri, mai 24, 2024

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro

10 ani de Family Business Network România

Membrii Family Business Network România (FBN România) s-au reunit în frumosul ansamblu turistic Casa Timiș pentru a aniversa cei 10 ani de activitate a asociației afacerilor de familie din România. Sub genericul „Familia și afacerea. Reguli de viață și know-how profesional”, evenimentul s-a bucurat de participarea a aproximativ 100 de invitați, oameni de afaceri de mare succes.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Business Voice

Atos devine Official Technology Partner pentru UEFA National Team Football până în anul 2030 

Atos anunță că a devenit Official Technology Partner pentru UEFA National Team Football (UNTF). Noul parteneriat, ce se va desfășura pe o perioadă de 8 ani, presupune furnizarea de suport tehnic pentru UNTF și pentru competițiile sale, fiind fundamental pentru evoluția tehnologică a organizației.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Hot News

În România ar putea intra 100.000 de muncitori străini în 2023 / Ce salarii au

Același număr a fost și în acest an, dar problema este de capacitate administrativă. De aceea este greu de atins acest număr. Nu face față Inspectoratul General Pentru Imigrări. HotNews.ro a discutat recent cu Romulus Badea, vicepreședinte al Patronatului importatorilor de forță de muncă și partener Soter&Partners pentru a înțelege cum se aduce un om în România și care sunt problemele întâmpinate.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres

România pierde în continuare o treime din TVA la buget, dar digitalizarea ANAF va avea impact (PwC)

România rămâne pe ultimul loc în UE la colectarea TVA, înregistrând din nou cel mai mare deficit de încasare a acestei taxe din suma totală ce ar trebui colectată, estimat la 35,5%, conform raportului publicat recent de Comisia Europeană (CE), care utilizează date pentru anul 2020, arată Daniel Anghel, partener, liderul Tax&Legal PwC România.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în spotmedia.ro

Între agribusiness și primărie, la 31 de ani: Ciprian Olteanu face agricultură 4.0 de 6 milioane de euro în sudul României

La 31 de ani, Ciprian Andrei Olteanu are o fermă de 3.000 de hectare în județul Călărași, pe raza a patru localități, și este și primar în comuna Unirea. Este absolvent de ASE, Administrarea Afacerilor, și a intrat în agricultură încă de la 18 ani, în ferma înființată de tatăl său din 2004. Astăzi aduce un suflu tânăr afacerii, implementând cele mai noi tehnologii și pregătind terenul pentru un adevărat transfer de ”putere” între generații.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Business Magazin

2020, 2021, 2022 au fost ani de criză pentru majoritatea companiilor din România. Băncile însă au „înflorit” şi au devenit din ce în ce mai profitabile. Care este secretul lor?

Anii 2020, 2021 şi 2022 au fost trei ani dificili, plini de provocări, de adaptare şi reinventare, de lecţii, ani care au testat rezilienţa unor businessuri, ani de stress test pentru întreaga economie naţională şi mondială. Noua criză adusă de pandemia de COVID-19 în 2020 a afectat întreaga economie şi, implicit, şi sectorul financiar. Însă, în 2021 şi 2022 băncile s-au repliat rapid, marcând maxime istorice pe mai multe paliere. Cum au traversat băncile aceşti ani şi ce spun acum unii bancheri din echipele de management despre crizele din perioada 2020-2022?

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Revistabiz.ro

40% dintre angajații din industria IT din România și-au schimbat locul de muncă în 2022

Aproximativ 40% dintre angajații din industria IT din România și-au schimbat locul de muncă în 2022, ca urmare a deficitului mare de profesioniști IT, într-un moment cu cerere mare de forță de muncă, dar și prin prisma accesului mult mai facil la ofertele companiilor din străinătate, odată cu extinderea posibilității de muncă remote, potrivit unei analize TARA Interactive, companie românească de dezvoltare de software.

<<Click Aici pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Nvidia conduce revoluția industrială a inteligenței artificiale

Există o poveste legată de goana după aur din California, cum că doar câțiva căutători norocoși s-au îmbogățit, însă adevărul e că au existat...

Conferința FOCUS București, eveniment marca CCIB, la a șasea ediție

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat, în Aula Carol I din sediul său istoric, cea de a șasea ediţie...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,932FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro