luni, septembrie 25, 2023

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Guvernul şi Coaliţia pentru Dezvoltarea României au semnat un acord de colaborare privind consultarea pe şase teme strategice pentru mediul de afaceri: stabilitatea macro, PNRR, dezvoltarea durabilă, modernizarea interacţiunii dintre mediul public şi privat, educaţia şi sănătatea

Guvernul României şi membrii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României, care reuneşte cele mai importante organizaţii ale mediului de afaceri din ţară, au semnat un nou acord de colaborare privind consultarea pe câteva teme strategice pentru mediul de afaceri din România.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Angajaţii români, pe minus. 9 din 10 măriri salariale nu acoperă inflaţia – Bestjobs

Cererea mare de produse şi servicii după ridicarea restricţiilor Covid-19 şi conflictul din Ucraina au dus la o creştere accelerată a inflaţiei, până la pragul de 14,5% la finalul lunii mai, potrivit Institutului Naţional de Statistică, erodând situaţia financiară a românilor.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Startup-ul clujean BOOKR încheie un parteneriat cu Uber, oferind reduceri de până 50% pentru serviciile de transport

BOOKR, aplicație mobilă pentru realizarea și gestionarea programărilor, dedicată clienților și businessurilor din servicii, intră în parteneriat cu Uber și le oferă utilizatorilor reduceri de până la 50% la serviciile de transport comandate direct din aplicația de rezervări.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Compania Ford România va fi preluată de către Ford Otosan. Comisia Europeană a aprobat tranzacția

Tranzacția momentului în România. Comisia Europeană și-a dat acordul pentru preluarea Ford România de către Ford Totosan. Ce prevede transferul dintre cele două mari companii?
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Tinerii români sunt din ce în ce mai interesați de job-uri și internship-uri în timpul vacanței de vară

Vacanța de vară se apropie, iar tinerii par să fie tot mai dornici să înceapă o nouă experiență. Aceștia sunt în căutare de intership sau job-uri part-time. În ultima lună, o platformă de angajare a înregistrat peste 4.000 de CV-uri, de două ori mai multe decât în ultimele șase luni. Candidații au vârste cuprinse între 18 și 24 de ani.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Joburi în IT: Microsoft caută să angajeze 500 de persoane în România, din care peste 350 specialiști software

Microsoft vrea să mai angajeze 500 de persoane în România, până la finalul anului 2022, iar dintre acestea peste 350 vor fi specialiști în software pentru centrul de dezvoltare pe care îl are în țara noastră gigantul IT american. În prezent, sunt peste 1.800 de persoane care lucrează pentru Microsoft în România, dintre care peste 200 în cadrul Microsoft Development Center.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente