luni, septembrie 25, 2023

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Surpriză: Huawei a bătut şi Apple şi Samsung – companii cu ambiţii uriaşe – la numărul de gadgeturi portabile vândute în România în 2021. Per ansamblu, businessul Huawei a scăzut în România în 2021 cu 33% la 1,5 miliarde de lei (294 milioane de euro)

Americanii de la Apple şi sud-coreenii de la Samsung, două companii cu ambiţii mari pe piaţa de gadgeturi purtabile – formată în principal din ceasuri inteligente şi brăţări de fitness – au suferit în 2021 o înfrângere surpriză, la scor, în faţa companiei chinezeşti Huawei,…
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Românii cu credite primesc încă o veste proastă. Anunţul făcut de BNR pe care mulţi sperau să nu-l audă

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei contractate înainte de luna mai 2019, a fost cotat vineri la 5,20%, în creştere faţă de joi, când indicele a atins 5,16%.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Strategii din spatele platformelor de e-commerce

Innobyte este una dintre cele mai importante companii românești specializate în software development pentru e-commerce. Am stat de vorbă cu Cătălin Șomfălean – CEO – și Cătălin Bordei – Managing Partner –, despre tendințele de pe piața globală de e-commerce, care prind contur și în România, precum și despre impactul conflictului din Ucraina asupra pieței IT locale.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Frații Dedeman dau marea lovitură! Vestea cea mare a venit chiar acum. Este tranzacția anului

Frații Dedeman au decis să intre în acționariatul a două farmacii cunoscute din București, iar acum Consiliul Concurenței a trimis un comunicat de presă în care precizează că această tranzacție este analizată în prezent, așa cum prevede legislația actuală.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Prețurile locuințelor în Cluj-Napoca, în continuă creștere. București și Timișoara rămân în urmă

Pe parcursul lunii aprilie 2022, preţurile locuinţelor au consemnat o evoluţie pozitivă: suma medie solicitată la nivel naţional pentru un apartament s-a majorat cu 3,2%, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, de la 1.654 la 1.707 de euro pe metru pătrat util.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
România are cea mai mică pondere a IT-iștilor în rândul tuturor lucrătorilor

România și Grecia sunt statele membre ale Uniunii Europene care se află la coada clasamentului UE în ceea ce privește procentul specialiștilor în tehnologia informației și comunicațiilor (IT&C), potrivit datelor publicate recent de Biroul European de Statistică, Eurostat.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente