joi, iulie 18, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Compania de brokeraj în asigurări Otto Broker vine cu un proiect pe piaţa asigurărilor prin care persoanele fizice îşi pot recupera banii rămaşi la City Insurance în 7 zile

Compania de brokeraj în asigurări Otto Broker a lansat un proiect pe piaţa asigurărilor din România prin care oferă posibilitatea recuperării în 7 zile a banilor rămaşi la City Insurance, cu ajutorul agenţiilor Otto Broker din toată ţara sau online, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Iulian Stanciu, Preşedinte Executiv eMag: Un antreprenor trebuie să aibă planuri de afaceri pe 5-10 ani şi să continue să investească şi în perioadele dificile, când cei din jur se retrag. Aici sunt marile oportunităţie ale crizelor

Un antreprenor trebuie să construiască planuri de afaceri pe 5-10 ani şi să continue să investească şi în perioadele dificile, atunci când majoritatea celor din jur se retrag, pentru că aici sunt marile oportunităţie ale crizelor, a spus Iulian Stanciu, Preşedinte Executiv eMag, la evenimentul de lansare a competiţiei EY Entrepreneur of the Year 2022.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Care este rețeta succesului pentru antreprenorii români

Antreprenorii români care vor să aibă succes în afaceri se pare că trebuie să fie rezilienți, după cum au declarat aproape 90% dintre participanții la un studiu realizat de OnePoll și comandat de Herbalife Nutrition. De ce alte calități mai au nevoie antreprenorii pentru a avea succes?
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Noile cerințe de raportare fiscală determină companiile să își modernizeze sistemele informatice (STUDIU)

Transformarea digitală a administrațiilor fiscale și noile reglementări care pun un accent tot mai mare pe transparența raportărilor legate de plata taxelor determină companiile din întreaga lume să implementeze sisteme informatice de ultimă generație, de tip Next Generation Entreprise Resource Planning (NextGen ERP).
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Starbucks plănuiește înființarea unei „comunități digitale globale” cu un program de fidelizare NFT

Directorul general al Starbucks, Howard Schultz, împreună cu vicepreședintele executiv și directorul de marketing, Brady Brewer, au explicat investitorilor în timpul prezentării rezultatelor din al doilea trimestru al anului 2022 că firma de cafea va adăuga „noi concepte, cum ar fi modelele de proprietate și de apartenență la o comunitate, pe care le vedem dezvoltându-se în spațiul Web 3 și un program de fidelizare NFT”.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
Dărăban (ACUE): Statul român a plătit nici 30 % din sumele pe care trebuia să le dea furnizorilor de energie

Statul român nu a plătit nici 30% din sumele pe care trebuia să le dea furnizorilor de energie, ca urmare a aplicării măsurilor pentru reducerea impactului scumpirii energiei asupra consumatorului final, a declarat, joi, într-o conferinţă de specialitate, Daniela Dărăban, director executiv al Federaţiei Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE).
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Top salarii: Joburile în străinătate, mai bine plătite decât în România (OLX)

Ofertele de muncă în străinătate conduc topul anunțurilor de angajare, conform platformei online OLX, care arată că joburile peste granițe sunt plătite cu aproape 1.900 de euro pe lună, mult peste cota celor din România.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,919FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro