sâmbătă, mai 25, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
În pandemie, firmele au dat afară 180.000 de angajaţi, dar şi-au majorat profitul net de la 148 miliarde de lei la 153 miliarde de lei. Companiile din România au majorat salariile cu 7% în 2020, adică fix cu nivelul cu care a crescut salariul minim pe economie

Rezultatele financiare din 2020 ale tuturor companiilor din România arată că, faţă de 2019, firmele şi-au majorat profiturile şi şi-au menţinut relativ constante vânzările. În acelaşi timp, şi-au redus semnificativ efectivele de angajaţi şi nu au majorat salariile mai mult decât le impunea legea, prin creşterea salariului minim.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Banca Transilvania creşte dobânzile la depozite cu 1,5-2,75%. Depozitele pe 6 luni au o dobândă de 4%

Banca Transilvania a anunţat vineri că va creşte dobânzile la depozitele în lei pentru persoanele fizice şi juridice, avansul fiind între 1,50% şi 2,75%. Depozitele care vor avea dobândă mai mare sunt cele constituite pe 1 lună, 3, 6, 12, 24 şi 36 de luni. Cele clasice, pe 6 şi 12 luni, au dobânda de 4%.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Cristina Chiriac, CONAF: Puterea feminității în business și în viață

Antreprenoarele și femeile care vor să pornească la drum în business au un aliat puternic. Cristina Chiriac conduce Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) și îndeamnă femeile să lupte pentru valorile în care cred.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
92% dintre liderii globali sunt de părere să programele de sustenabilitate sunt esențiale pentru companii

Oracle a realizat un studiu cu privire la părere liderilor de afaceri despre programele de sustenabilitate şi de mediu, sociale şi de guvernanţă. O bună parte dintre aceștia au precizat că ele sunt esențiale pentru succesul companiilor pe care le reprezintă.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
Câciu, despre inflaţie: Vor mai fi două-trei luni complicate

Inflaţia a crescut mai rapid decât s-a prognozat şi vor mai fi două sau trei luni complicate, iar soluţia la acest puseu inflaţionist va fi producţie mai mare, deci ofertă mai mare, a declarat joi, la briefingul de la finalul şedinţei de Guvern, ministrul Finanţelor, Adrian Câciu.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Tesla raportează profituri peste aşteptări

Tesla a raportat venituri de 18,6 mld. dolari pe primul trimestru din 2022, cu profit de 3,3 mld. dolari, depăşind aşteptările analiştilor.Veniturile din sectorul auto au ajuns la 16,86 miliarde de dolari, în creştere cu 87% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
2021, prosper pentru o companie românească de leasing. Profit de 22,5 milioane lei

Firma românească de leasing și închirieri de mașini Autonom Services SA, deținută de frații Marius și Dan Ștefan, anunță un profit net de 22,5 milioane de lei în 2021, cu 28% mai mult față de 2019. Compania a înregistrat venituri consolidate de 394,3 milioane de lei, o creștere cu 16% față de 2019, înainte de pandemie.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,932FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro