vineri, aprilie 19, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Semnal de alarmă: OMV Petrom şi-a diminuat producţia în T1/2022 cu 13% pentru ţiţei şi cu 12% pe gaze

Cu 13% a scăzut producţia de ţiţei a OMV Petrom (SNP) în primul trimestru din 2022 faţă de aceeaşi perioadă din 2021, şi cu 12% pentru cea de gaze, în principal din cauza declinului natural al zăcămintelor, însă la preţuri în creştere.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Produsele pentru care românii ar putea plăti mai puţin bani: Noi categorii de produse ar putea beneficia de cote de TVA sub 5% sau chiar 0%

Românii ar putea beneficia de două noi cote reduse de TVA dacă autorităţile decid transpunerea în legislaţia naţională a unei directive europene privind cotele taxei pe valoarea adăugată care a fost oficializată în această săptămână
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Tarfin, lider regional în agri-fintech, intră pe piața din România

Tarfin, startup de origine turcă care activează în domeniul finanțărilor în agricultură (agri-fintech), anunță intrarea pe piața din România.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Activele OMV, afectate de războiul din Ucraina. Decizia luată chiar acum de companie

Războiul din Ucraina generează îngrijorări la nivel mondial. Unele dintre cele mai mari companii au fost deja afectate, iar grupul OMV a luat și el o decizie de ultimă oră în legătură cu activele sale.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
Creşterea PIB-ului este previzionată să rămână sub 2% în acest an, pe măsură ce inflaţia erodează veniturile reale (analiză)

Recuperarea economică va încetini substanţial în 2022, deoarece creşterea PIB-ului este previzionată să rămână sub 2% în acest an, pe măsură ce inflaţia erodează veniturile reale, politica monetară se va înăspri şi problemele lanţului de aprovizionare s-ar putea dezvolta în continuare, susţin analiştii OTP Bank.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Meta vrea să lanseze „Zuck bucks”, monedele virtuale dedicate utilizatorilor

Compania Meta vrea să reinventeze tehnologia și dorește să lanseze ”Zuzk bucks”. Acestea vor fi niște monede digitale care vor putea fi folosite de către utilizatorii platformelor Facebook și Instagram. Acestea au rolul de a ajuta cele două platforme să nu mai fie dependente de reclame.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Clujenii de la AROBS cumpără o altă companie de software. Suma de achiziție

Compania clujeană AROBS Transilvania Software, fondată de de antreprenorul Voicu Oprean în anul 1998, anunță o nouă tranzacție: preluarea companiei Enea Software Development Services (Enea Services Romania SRL).
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

 

 

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro