sâmbătă, mai 25, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
2,4 mld. euro s-au evaporat în nici două ore vineri la Bursa de la Bucureşti: Banca Transilvania şi Petrom au pierdut câte 200 de mil. euro fiecare, Chimcomplex minus 150 mil. euro, Nuclearelectrica minus 80 mil. euro

12 mld. lei (2,4 mld. euro) s-au evaporat în primele 90 de minute de tranzacţionare ale şedinţei de vineri de la Bursa de la Bucureşti, capitalizarea totală a companiilor ajungând astfel de la 212 miliarde de lei la circa 200 mld. lei, într-un climat extrem de tensionat şi dominat de vânzători.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Acţiunile ruseşti listate pe bursa din Londra se prăbuşesc cu 98% în ultimele două săptămâni. Bursa din Moscova ia cea mai mare pauză din 1998 încoace

Valoarea certificatelor de depozit ale companiilor ruseşti listate în Regatul Unit continuă să se evapore, pe măsură ce sancţiunile statelor vestice produc o serie masivă de efecte resimţite la nivel global, notează Bloomberg.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Smartree, parteneriat cu Salarium

Smartree, partenerul strategic ce oferă servicii și soluții software integrate de resurse umane, anunță încheierea unui parteneriat cu Salarium Fintech, prima platformă de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Site-urile Lukoil nu mai funcționează. Compania a cerut încheierea războiului

Compania rusă Lukoil a cerut încheierea războiului, iar imediat după, site-urile acesteia au fost blocate. De asemenea, nici site-ul din Rusia al acestei companii nu mai poate fi accesat.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
DNSC a publicat o listă cu 11 site-uri fake news cu activitate în contextul crizei Ucraina – Rusia

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) a publicat pe dnsc.ro o listă de site-uri cu activitate în contextul crizei Ucraina – Rusia, inclusiv adrese IP specifice utilizate în atacuri malware, listă pe care o va actualiza frecvent.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Bursa de Valori Bucureşti înregistrează scăderi abrupte

Scăderi abrupte marţi la Bursa de Valori Bucureşti: Indicele BET, minus 1,8% pe finalul şedinţei. Alro, cea mai mare companie de la BVB cu acţionariat rusesc, scade cu 12,6%. Purcari pierde 6,7%, One United se depreciază cu 5,5%. BET, indicele de referinţă al bursei locale, se deprecia cu 1,8% spre sfârşitul primei şedinţe de tranzacţionare a lunii martie, arată datele BVB.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Listă: 8 firme din România, în topul Financial Times al companiilor europene cu cea mai rapidă creștere

Publicația internațională de business Financial Times, din Marea Britanie, a inclus 8 firme românești, în principal din domeniul IT, în topul FT 1000: companiile din Europa cu cea mai rapidă creștere.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Nvidia conduce revoluția industrială a inteligenței artificiale

Există o poveste legată de goana după aur din California, cum că doar câțiva căutători norocoși s-au îmbogățit, însă adevărul e că au existat...

Conferința FOCUS București, eveniment marca CCIB, la a șasea ediție

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat, în Aula Carol I din sediul său istoric, cea de a șasea ediţie...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro