marți, iunie 25, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Olandezii de la Photon Energy şi-au dublat portofoliul de proiecte solare din România

La finalul primelor nouă luni din 2021, Photon Energy avea în diferite stadii de dezvoltare un portofoliu de proiecte de circa 218 MW. Nivelul este aproape dublu faţă de capacitatea de 117 MW de la începutul anului şi oglindeşte efevescenţa din sectorul energiei verzi prin care trece România.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Japonia va da drumul la stimulente de 350 miliarde de dolari în timp ce Vestul îşi restrânge cheltuielile de stat

În timp ce riscul supraîncălzirii economiilor în urma stimulentelor masive lansate pentru combaterea impactului pandemiei creează îngrijorare în SUA şi Europa, Japonia se pregăteşte să distribuie direct 100.000 de yeni (872 dolari) gospodăriilor cu copii cu vârste de sub 18 ani ca parte a unui uriaş pachet economic, relatează Financial Times.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Un lanț de magazine din Germania, care vinde produse la un euro, va intra pe piața din România

Retailerul german Tedi, care vinde produse non-alimentare la un euro, va deschide noi locații și în România, potrivit datelor prezentate pe site-ul companiei. Decorațiuni, produse de uz casnic și articole de papetărie sau Do-It-Yourself vor fi produsele care se vor găsi pe rafturile magazinelor.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Ce dotări ar urma să aibă primul vehicul lansat de Apple și la ce dată estimează acesta că va fi gata de lansare?

Pe lângă produsele care l-au consacrat până acum, Apple accelerează dezvoltarea primei sale maşini electrice autonome. Gigantul și-a fixat deja și o dată pentru lansarea pe piață. Este vorba despre anul 2025.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Adrian Sârbu a vândut Hotelul Susai din Predeal! Acesta a fost preluat de către un dezvoltator imobiliar israelian

Hotelul Susai din Predeal, deținut de Adrian Sârbu, a fost vândut către dezvoltatorul imobiliar israelian Hagag Development Europe. În acest mod, dezvoltatorul imobiliar intră pe piața hotelieră din România.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Record negativ în vânzările auto din Europa din cauza crizei de cipuri

„Cu 665.001 unități vândute în întreaga regiune, acesta a fost cel mai slab rezultat în termeni de volum pentru o lună octombrie de la începutul înregistrărilor”, se arată în declarație. Cele mai mari piețe auto din Europa au suferit „pierderi de două cifre”, inclusiv -35,7% în Italia, -34,9% în Germania, -30,7% în Franța și -20,5% în Spania. Între timp, cererea a rezistat pe majoritatea acestor piețe, cu excepția Germaniei.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Forbes.ro:
AROBS Transilvania Software preia compania locală Berg Software Timișoara

În urma finalizării tranzacției, Grupul AROBS își va consolida prezența în zona de Vest a României și are în vedere creșterea prezenței pe piețele din Germania, Austria și Elveția.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
BestJobs: Salariile în IT au crescut cu 13,4% față de 2020. Cât câștigă un programator

Salariile din domeniul IT ajung și la 4.000 de euro net și nu diferă de la o regiune la alta, ci în funcție de nivelul de experiență al candidatului, conform platformei de recrutare BestJobs. Față de a doua jumătate a lui 2020, în acest sector salariile au crescut cu 13,4%, iar angajatorii sunt tot mai atenți la criteriile de selecție, pe măsură ce oferta salarială crește.
<<Click Aici pentru mai multe informații

CCIR și Romanian Board of Trade Toronto susțin parteneriatul economic România-Canada

București, 20 iunie 2024: Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), dl Mihai Daraban, a avut, în data de 20 iune a.c.,...

Intracom Telecom implementeaza sistemul informatic avansat de securitate fizică pentru Aeroportul...

Atena, Grecia - 20 iunie 2024 - Intracom Telecom, furnizor global de tehnologie și soluții, anunță atribuirea proiectului privind Sistemul de Gestionare a Informațiilor...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,923FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro