duminică, iunie 4, 2023

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Analiză LEKTRI.CO: România depășește 27.500 vehicule electrice și 3.300 încărcătoare publice 

LEKTRI.CO, unul dintre cei mai importanți jucători în domeniul mobilității electrice din România, prezintă indexul de e-mobilitate pentru primele două luni ale anului curent, alături de o retrospectivă pe 2022.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Analiză Storia.ro: Cum au evoluat prețurile chiriilor în luna martie

Luna martie a început cu un interes crescut pentru chirii, românii vizualizând cu 8% mai multe pagini cu anunțuri imobiliare față de luna februarie, conform celor mai recente date de pe Storia.ro – platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în clubantreprenor.ro
EY: Care sunt avantajele raportării profitului ca grup fiscal și de ce nu apelează companiile din România la această metodă?

Istoria pe această speță este una relativ recentă în România, fiind o măsură aplicabilă de anul trecut, mai precis de la 1 ianuarie 2022. Practica acestor 15 luni care s-au scurs de la momentul intrării în vigoare a legislației aferente arată că măsura nu este utilizată pe scară largă…

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Sondaj: 80% dintre români nu vor ca România să iasă din UE sau NATO

Un sondaj realizat de INSCOP Research la comanda New Strategy Center relevă că peste trei sferturi dintre români se opun ieşirii ţării atât din UE, cât şi din NATO.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Nuclearelectrica finalizează operaționalizarea filialei Feldioara

Nuclearelectrica a finalizat operaționalizarea filialei Feldioara, pe care a achiziționat-o în 2022, ca parte a strategiei de dezvoltare a ciclului integrat de combustibil nuclear în România.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Patru din zece companii ascund breşele de securitate (studiu)

Un procent de 42% dintre specialiştii în securitate IT susţin că au fost îndemnaţi de către liderii din companii să păstreze confidenţiale breşele de securitate informatică, cu toate că acestea ar fi trebuit raportate, în timp ce 30% spun că au păstrat tăcerea din proprie iniţiativă asupra unui incident.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Veniturile medii lunare pe gospodărie au fost de 6.634 lei, în trimestrul IV; cheltuielile, 88,1% din venituri

Veniturile totale medii lunare au fost, în trimestrul IV 2022, în termeni nominali, 6.634 lei pe o gospodărie şi 2.648 lei pe persoană, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS) publicate joi.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

🟥La închiderea ședinței de tranzacționare de vineri a acestei săptămâni, majoritatea...

Cea mai mare scădere, de 0,84%, a fost înregistrată de BET-BK, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de miercuri majoritar pe roșu

Cea mai mare creștere, de 0,56%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București deschide pe roșu ședința de astăzi

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Indicele de referință al pieței...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de astăzi pe roșu

Cea mai mare scădere, de 1,04%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img