duminică, iunie 4, 2023

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Studiu RE/MAX România: 60% dintre românii care au achiziționat locuințe anul trecut au folosit venituri proprii

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, prezintă concluziile unui studiu extins în rândul specialiștilor imobiliari, „O radiografie a pieței imobiliare din 2022 și previziuni pentru 2023”.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Rottaprint: Creștere de circa 40% a exporturilor în 2022, Ungaria și Germania rămân principalele piețe externe

Rottaprint, cea mai mare tipografie flexografică locală producătoare de etichete autoadezive și ambalaje flexibile în România, a înregistrat anul trecut o creștere a exporturilor de peste 38% comparativ cu 2021.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Business-Voice
Divizia de Mobile a Zitec a înregistrat venituri de 2,67 milioane de euro în 2022, în creștere cu 63% față de anul anterior

Divizia de Mobile din cadrul Zitec, lider pe piața IT & digital marketing din România, a înregistrat în 2022 o creștere a veniturilor de peste 60% comparativ cu anul anterior.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Atenția se mută către Fed și băncile din SUA pe măsură ce starea de spirit se îmbunătățește după salvarea Credit Suisse

Investitorii s-au bucurat marți de salvarea creditorului în dificultate Credit Suisse de către rivalul său elvețian UBS (UBSG.S), deși au persistat îngrijorările cu privire la riscul ca undele de șoc să afecteze și mai mult piețele de credit și băncile mai mici din SUA.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Veniturile MLP Group au crescut anul trecut cu 39%, la 59,5 milioane de euro

Dezvoltatorul de parcuri industriale MLP a raportat pentru 2022 o creștere a valorii cu 37%, de 532,6 milioane de euro. Valoarea proprietăților sale de investiții a crescut cu 31%, la peste 945 milioane de euro.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Doar 30% dintre angajaţi ştiu ce salariu pot cere la un interviu pentru un loc de muncă (sondaj)

Doar 30% dintre angajaţi ştiu ce salariu pot cere la un interviu pentru un loc de muncă deşi 9 din 10 spun că îşi doresc de la angajator, în primul rând, un salariu corect şi raportat la piaţa muncii, potrivit unui sondaj realizat de o platformă de recrutare.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
ANAF: 78 de firme interpuse în achiziţii de autoturisme rulate au prejudiciat bugetul de stat cu 16 milioane euro

Un număr de 78 de firme din alte state membre ale Uniunii Europene, interpuse în achiziţii intracomunitare de autoturisme rulate, în valoare de 80 milioane de euro, care au prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 16 milioane de euro, au fost identificate în România în perioada 2022 – 2023.

<<Click AICI pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

🟥La închiderea ședinței de tranzacționare de vineri a acestei săptămâni, majoritatea...

Cea mai mare scădere, de 0,84%, a fost înregistrată de BET-BK, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de miercuri majoritar pe roșu

Cea mai mare creștere, de 0,56%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București deschide pe roșu ședința de astăzi

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Indicele de referință al pieței...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de astăzi pe roșu

Cea mai mare scădere, de 1,04%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img