vineri, martie 31, 2023

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Studiu Deloitte: Companiile imobiliare din România și din regiune se așteaptă la restrângerea activității

Mai mult de jumătate din companiile din piața imobiliară se așteaptă la restrângerea activității și a investițiilor în domeniu, pe fondul incertitudinilor legate de evoluția conflictului din Ucraina, însă o proporție apropiată (46%).

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în clubantreprenor.ro
ING Bank România a acordat un credit de 13 milioane euro companiei Alconor

ING Bank România a finanțat cu 13,4 milioane de euro compania Alconor, cu capital integral românesc, ce activează în domeniul producției de băuturi răcoritoare, dar și de hrană pentru animale de companie.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Analiză eJobs: Cum arată topul județelor și domeniilor cu cele mai mari salarii la început de 2023

Piața muncii este una favorabilă candidaților, în timp ce angajatorii continuă să se confrunte cu deficit de candidați. Conform celui mai recent studiu realizat de platforma de recrutare eJobs.ro, de la începutul anului și până în prezent au fost postate aproximativ 70.000 de joburi noi.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Prețurile apartamentelor din București au crescut cu 6,5% în luna februarie 2023

O analiză recentă realizată de platforma de anunțuri imobiliare Storia.ro arată că, în luna februarie, în București prețul mediu al apartamentelor a crescut cu 6,5% față de luna februarie 2022.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Business Magazin
Harta salariilor: Topul judeţelor şi domeniilor cu cele mai mari salarii la început de an

Cele mai mari salarii la începutul anului 2023 se înregistrează în Bucureşti, urmat de judeţele Cluj şi Timiş, iar în ceea ce priveşte domeniile de activitate cei mai bine plătiţi sunt salariaţii din IT, management şi banking, potrivit unei analize făcute de eJobs.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Patru din zece români consideră că sistemul hibrid de lucru va fi predominant în 2023 (sondaj)

Patru din zece români sunt de părere că sistemul hibrid de lucru va domina anul 2023, cu 3-4 zile pe săptămână de muncă la birou, în timp ce un sfert mizează pe munca doar de la locul de muncă.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Producţia de ţiţei a României a scăzut cu 5,8% în 2022; importurile au crescut cu 27,6% (INS)

România a produs, în 2022, o cantitate de ţiţei de peste 2,92 milioane de tone echivalent petrol (tep), cu 179.200 tep (-5,8%) mai mică faţă de cea produsă în 2021, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică (INS).
<<Click AICI pentru mai multe informații

Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro EY: Tranzacțiile cu produse accizabile pe teritoriul UE desfășurate complet digital. Care sunt noutățile? Au trecut aproape două luni de când Statele...

🟩Bursa de Valori București deschide pe verde ședința de tranzacționare de...

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde: Cea mai semnificativă creștere de...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Studiul CMS European M&A 2023: Număr record de tranzacții înregistrate anul trecut, în ciuda contextului economic dificil Activitatea de tranzacționare în Europa a...

🟥De această dată BVB deschide ședința pe roșu

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Cea mai mare scădere de...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,754FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img