duminică, aprilie 14, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaRevista Club Antreprenor i-a premiat pe Gabriel Pănoiu şi Cristina Simona...

Revista Club Antreprenor i-a premiat pe Gabriel Pănoiu şi Cristina Simona Nețoiu, proprietarii clădirii “Hotel Concordia”, pentru restaurarea și reconstrucția acestui edificiu de referință al istoriei și culturii românești

Gabriel Pănoiu şi Cristina Simona Nețoiu, proprietarii clădirii “Hotel Concordia” au primit joi, 15 decembrie 2022, în cadrul Galei Club Antreprenor, desfășurată la Palatul CCIB, Premiul pentru restaurarea și reconstrucția clădirii monument “Hotel Concordia”, edificiu de referință al istoriei și culturii Românești.

Fondat în anul 1852, „Hotelul Concordia” a găzduit celebra întâlnire politică din anul 1859, în care s-a hotărât Unirea Principatelor Române, prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza, drept domn al țării Românești și al Moldovei.

Imobilul este situat în Centrul vechi al Capitalei, pe strada Smârdan, Nr. 39, Sector 3, București. Gabriel Pănoiu şi Cristina Simona Nețoiu au cumpărat clădirea aflată într-o avansată stare de degradare, pentru a o renova și a o readuce în circuitul turistic.

La doi ani de la începerea lucrărilor, în prezent clădirea este consolidată și restaurată complet, de la subsol până la ultimul etaj. Mai sunt de executat finisajele interioare, precum și instalațiile electrice și cele sanitare.

“Destinația finală va coincide celei originale, fiind cea de hotel/restaurant/cafenea și va purta numele de „GRAND HOTEL CONCORDIA BUCHAREST 1852”. Estimăm că deschiderea oficială va avea loc în toamna anului 2023”, a declarat Gabriel Pănoiu, proprietar, pentru revista Club Antreprenor.

Interviul cu domnul Gabriel Pănoiu poate fi citit aici:

https://www.clubantreprenor.ro/2022/12/16/interviu-cu-gabriel-panoiu-renasterea-hotelului-concordia/


Lipsa de personal remodelează piața muncii, deschide ușa inteligenței artificiale

Economia mondială suferă din cauza unui deficit de resurse umane care a atins un nivel record în ultimii 17 ani. Trei din patru angajatori...

“Inimi Generoase – Gala Brazilor de Crăciun”, proiect finalizat: au...

În decembrie 2023, în cadrul evenimentului de excepție “Inimi Generoase - Gala Brazilor de Crăciun”, organizat de Asociația Caravana Fericirii, BCR și CCINA Constanța,...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro