sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaPROGRAMUL PENTRU INCUBATOARE TEHNOLOGICE ȘI DE AFACERI, ÎN CONSULTARE PUBLICĂ!

PROGRAMUL PENTRU INCUBATOARE TEHNOLOGICE ȘI DE AFACERI, ÎN CONSULTARE PUBLICĂ!

Procedura de implementare a programului multianual de înființare și dezvoltare de incubatoare tehnologice și de afaceri se află în consultare publică.

Programul vizează crearea unei rețele de incubatoare de afaceri în România de către mediul universitar, în principal pentru asigurarea unor condiții favorabile dezvoltării și creșterii IMM-urilor înființate de studenții în an terminal și/sau masteranzi/doctoranzi.

Bugetul alocat pentru anul în curs este de 5.350.000 lei, cu finanțare disponibilă pentru 540 de studenți care vor urma cursuri de antreprenoriat. Mai mult, cei care care vor înființa noi firme, eligibile pentru a fi incubate, se vor califica și pentru obținerea de granturi în cadrul programului.


Lipsa de personal remodelează piața muncii, deschide ușa inteligenței artificiale

Economia mondială suferă din cauza unui deficit de resurse umane care a atins un nivel record în ultimii 17 ani. Trei din patru angajatori...

“Inimi Generoase – Gala Brazilor de Crăciun”, proiect finalizat: au...

În decembrie 2023, în cadrul evenimentului de excepție “Inimi Generoase - Gala Brazilor de Crăciun”, organizat de Asociația Caravana Fericirii, BCR și CCINA Constanța,...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro