vineri, septembrie 22, 2023
Acas─âF─âr─â categorie­ččęIndicii bursieri de aceasta dat─â ├«nregistreaz─â valori majoritar pozitive

­ččęIndicii bursieri de aceasta dat─â ├«nregistreaz─â valori majoritar pozitive

La o ora de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti majoritatea indicilor au fost pe verde:

Cea mai semnificativ─â apreciere de 0,28% a fost ├«nregistrat─â de ROTX, indice dezvoltat de BVB ├«mpreun─â cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflect─â ├«n timp real mi╚Öcarea ac╚Ťiunilor ÔÇśblue chipÔÇÖ tranzac╚Ťionate la Bursa de Valori Bucure╚Öti.

Indicele de referin╚Ť─â al pie╚Ťei locale de capital BET, ce reflect─â evolu╚Ťia celor mai tranzac╚Ťionate companii de pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, exclusiv societ─â╚Ťile de investi╚Ťii financiare (SIF-uri) a crescut cu 0,06%.

Evolu╚Ťia indicilor bursieri care iau ├«n considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un num─âr variabil de societ─â╚Ťi romane╚Öti listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB care ├«ndeplinesc criterii minime de selec╚Ťie referitoare la lichiditate ╚Öi capitalizarea bursier─â ajustat─â cu free float, a ├«nregistrat o apreciere de 0,07%.

BET-XT, indice ce reflect─â evolu╚Ťia preturilor celor mai tranzac╚Ťionate 25 de companii de pe Pia╚Ť─â Reglementat─â a BVB, s-a apreciat cu 0,11%.


Indicele celor 30 de societ─â╚Ťi locale sau str─âine, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursier─â ajustat─â, BET-BK a sc─âzut cu 0,17%.

Valoarea total─â a tranzac╚Ťiilor a fost la un nivel foarte sc─âzut, de 4,27 milioane lei / 0,86┬á milioane euro, o valoare mai crescut─â dec├ót cea anterioar─â.

Ac╚Ťiunile Banca Transilvania au ├«nregistrat o evolu╚Ťie de 0,31%, pre╚Ť mediu 19,37 lei, pre╚Ť minim 19,33 lei, pre╚Ť maxim 19,44 lei.
Ac╚Ťiunile BRD ÔÇô GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au ├«nregistrat o evolu╚Ťie de 0,95%, pre╚Ť mediu 12,68 lei, pre╚Ť minim 12,64 lei, pre╚Ť maxim 12,78 lei.
Ac╚Ťiunile ERSTE GROUP BANK AG au ├«nregistrat o evolu╚Ťie de 0,63%, pre╚Ť mediu 159,40 lei, pre╚Ť minim 158,50 lei, pre╚Ť maxim 159,95 lei.

BET-FI, indice ce reflect─â evolu╚Ťia societ─â╚Ťilor de investi╚Ťii financiare (SIF-uri), a ├«nregistrat o apreciere de 0,21%.

BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic, a înregistrat o creștere de 0,04%.

Iar BETAeRO, indice ce reflect─â evolu╚Ťia companiilor reprezentative de pe pia╚Ťa AeRO, a ├«nregistrat o depreciere de 0,01%.

Sursa: https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Ministerul Finantelor continua emisiunile de titluri de stat Fidelis pentru populatie...

Oferta publica initiala primara (IPO) cuprinde cinci emisiuni, in euro si lei, dintre care una este dedicata donatorilor de sange Titlurile de stat...

­ččąBursa de Valori Bucure╚Öti deschide ╚Öedin╚Ťa de vineri majoritar pe ro╚Öu

La o or─â de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti, majoritatea indicilor au fost pe ro╚Öu: Cea mai mare depreciere de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222Abona╚ŤiAbona╚Ťi-v─â

Aboneaz─â-te la newsletter

spot_img

evenimente