joi, iulie 18, 2024
Acas─âF─âr─â categorie­ččęIndicii bursieri de aceasta dat─â ├«nregistreaz─â valori majoritar pozitive

­ččęIndicii bursieri de aceasta dat─â ├«nregistreaz─â valori majoritar pozitive

La o ora de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti majoritatea indicilor au fost pe verde:

Cea mai semnificativ─â apreciere de 0,28% a fost ├«nregistrat─â de ROTX, indice dezvoltat de BVB ├«mpreun─â cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflect─â ├«n timp real mi╚Öcarea ac╚Ťiunilor ÔÇśblue chipÔÇÖ tranzac╚Ťionate la Bursa de Valori Bucure╚Öti.

Indicele de referin╚Ť─â al pie╚Ťei locale de capital BET, ce reflect─â evolu╚Ťia celor mai tranzac╚Ťionate companii de pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, exclusiv societ─â╚Ťile de investi╚Ťii financiare (SIF-uri) a crescut cu 0,06%.

Evolu╚Ťia indicilor bursieri care iau ├«n considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un num─âr variabil de societ─â╚Ťi romane╚Öti listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB care ├«ndeplinesc criterii minime de selec╚Ťie referitoare la lichiditate ╚Öi capitalizarea bursier─â ajustat─â cu free float, a ├«nregistrat o apreciere de 0,07%.

BET-XT, indice ce reflect─â evolu╚Ťia preturilor celor mai tranzac╚Ťionate 25 de companii de pe Pia╚Ť─â Reglementat─â a BVB, s-a apreciat cu 0,11%.


Indicele celor 30 de societ─â╚Ťi locale sau str─âine, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursier─â ajustat─â, BET-BK a sc─âzut cu 0,17%.

Valoarea total─â a tranzac╚Ťiilor a fost la un nivel foarte sc─âzut, de 4,27 milioane lei / 0,86┬á milioane euro, o valoare mai crescut─â dec├ót cea anterioar─â.

Ac╚Ťiunile Banca Transilvania au ├«nregistrat o evolu╚Ťie de 0,31%, pre╚Ť mediu 19,37 lei, pre╚Ť minim 19,33 lei, pre╚Ť maxim 19,44 lei.
Ac╚Ťiunile BRD ÔÇô GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au ├«nregistrat o evolu╚Ťie de 0,95%, pre╚Ť mediu 12,68 lei, pre╚Ť minim 12,64 lei, pre╚Ť maxim 12,78 lei.
Ac╚Ťiunile ERSTE GROUP BANK AG au ├«nregistrat o evolu╚Ťie de 0,63%, pre╚Ť mediu 159,40 lei, pre╚Ť minim 158,50 lei, pre╚Ť maxim 159,95 lei.

BET-FI, indice ce reflect─â evolu╚Ťia societ─â╚Ťilor de investi╚Ťii financiare (SIF-uri), a ├«nregistrat o apreciere de 0,21%.

BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic, a înregistrat o creștere de 0,04%.

Iar BETAeRO, indice ce reflect─â evolu╚Ťia companiilor reprezentative de pe pia╚Ťa AeRO, a ├«nregistrat o depreciere de 0,01%.

Sursa: https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Bursa de Valori Bucure╚Öti anun╚Ť─â cele 50 de companii semifinaliste ale...

Cele 50 de companii semifinaliste ale programului au fost selectate de membrii Comitetului de Nominalizare BVB Arena. În perioada 8 - 31...

Topul ac╚Ťiunilor din T2: Investitorii individuali sunt ├«n c─âutarea marilor c├ó╚Ötig─âtori...

Nvidia urc─â de pe locul 4 pe locul 2 pe lista celor mai populare ac╚Ťiuni ├«n r├óndul utilizatorilor eToro la nivel global ├Än...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,919FaniÎmi place
412Abona╚ŤiAbona╚Ťi-v─â
spot_img

Aboneaz─â-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro