joi, noiembrie 30, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaParteneriat PWN Romania – Dynamic Business Connection

Parteneriat PWN Romania – Dynamic Business Connection

PWN România mobilizează o rețea de parteneri în sprijinul promovării leadership-ului feminin 

Alături de noile ediții ale programelor sale tradiționale, Professional Women’s Network România lansează în această toamnă și o serie de parteneri noi. Primul din această serie este cel cu Dynamic Business Connection (DBC) care devine membru al rețelei de parteneri PWN România, fiind cooptat în misiunea noastră de a promova femeile în poziții de decizie la nivelul companiilor românești și al societății în ansamblu.

DBC este o comunitate de business, care promovează colaborarea și dezvoltarea antreprenorilor și a mediului de afaceri în România și pe plan internațional, prin evenimente de networking, proiecte dedicate femeilor-antreprenor, traininguri specifice și alte proiecte editoriale. Unul dintre obiectivele primare ale acestei colaborări este promovarea implementării Directivei privind echilibrul de gen în consilii de administrație. În acest sens, PWN România lărgește rețeaua de suport pentru sprijinirea leadership-ului feminin. Nu în ultimul rând, ne propunem să organizăm cel puțin un eveniment comun pe an, să dezvoltăm proiecte împreună în beneficiul ambelor comunități și să promovăm speakeri și mentori în programele și evenimentele fiecărei entități.

Ne-am asumat să aducem aproape toți actorii sociali interesați de promovarea femeilor în poziții de decizie la nivelul mediului de business românesc, astfel că suntem bucuroase că ne putem baza pe parteneri serioși și inovativi, precum Dynamic Business Connection.Totodată, ne dorim să creștem prezența antreprenorială în comunitate, iar împreună, sunt încrezătoare, că vom putea crea premisele pentru consolidarea unor noi generații de antreprenoare care să crească business-uri sustenabile. ” – Ileana Botez, Președinte PWN România.

Ca în fiecare toamnă, ne pregătim intens pentru lansarea programelor pe piloni, astfel că, în sprijinul proiectelor tradiționale PWN România, vom continua eforturile de creștere a rețelei de parteneri care ne împărtășesc valorile și obiectivele. Pentru ca subiectele importante pentru comunitatea noastră să rămână cât mai sus pe agenda publică, este nevoie de coalizarea societății civile interesate și de acțiuni și proiecte comune.– Carmen Burtea, VP Parteneriate PWN România

„Sunt onorată să anunțăm acest parteneriat cu PWN Romania, având o misiune comună de a promova femeile în mediul românesc și internațional al afacerilor și antreprenoriatului, recunoscând astfel importanța unei comunități de afaceri și a networkingului în atingerea celor mai înalte obiective. Împreună, prin proiectele noastre, putem dezvolta o platformă mai puternică și mai stabilă, pe care femeile-lider și nu numai să prospere, să se inspire reciproc și să își atingă potențialul maxim.” Crina Diculescu, Fondator & Partener Executiv DBC.”.

***

PWN România este o asociație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat, a cărei misiune este sprijinirea ascensiunii femeilor în poziții de leadership în vederea accelerării echilibrului de gen în structurile de conducere. Comunitatea PWN România reunește peste 300 de membre aflate în poziții de management sau antreprenoare în peste 20 de industrii. Printre obiectivele PWN România se regăsesc dezvoltarea potențialului profesional al femeilor, susținerea antreprenoarelor și a aspirantelor către antreprenoriat și împuternicirea economică a femeilor, egalitatea de șanse și diversitatea în structurile de conducere ale companiilor.

Principalii piloni ai PWN România includ un pilon de Mentorat dedicat femeilor la începutul carierei sau in poziții de mid-management, program care pregătește lansarea cele de-a 10a ediții, unul de Antreprenoriat, cu programul de educație antreprenorială „Trusa pentru Antreprenoare” într-un nou format din 2022, structurat pe 2 niveluri, Trusa start-up și Trusa scale-up, care lansează în toamnă a 9a ediție, precum și un pilon denumit „Femei în Consilii de Administrație”, ce a dezvoltat 4 programe sub egida  „Academiei Women on Boards” și 2 programe de Mentorat pentru Femei în Consilii de Administrație – programe unice care oferă femeilor de carieră o pregătire structurată pentru accesarea unei poziții în consiliile de administrație. În scopul promovării membrelor cu realizări de excepție, dar și de a aduce în fața comunității personalități cu experiență valoroasă în domenii relevante, pilonul de comunicare a dezvoltat o emisiune bisăptămânală – PWN Live Talks, transmisă live pe toate canalele noastre de social-media, aflată în prezent la cel de-al treilea sezon.

Înființată în 2011, PWN România este parte a PWN Global, o rețea în care se dezvoltă în ritm alert, depășind peste 3.500 de membre și voluntari în peste 30 de orașe din lume. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.pwnromania.net, https://www.facebook.com/PWNRomania/ și https://www.linkedin.com/company/pwn-romania/


OFA: Promovarea antreprenoriatului feminin este importantă pentru întărirea dialogului social în...

OFA militează pentru adoptarea unui cadru legislativ care să reglementeze egalitatea de gen și de șanse și susține faptul că implicarea femeilor în toate...

🎥 Emisiunea „Arhitectura de ieri, de astăzi, de mâine”

🎥 Emisiunea "Arhitectura de ieri, de astăzi, de mâine" 📌 VIM studio la Romanian Design Week Cuvinte cheie: Romanian Design week, inițiativă, eveniment. https://www.youtube.com/watch?v=ikq3lRLfJek ”Mi-am dorit foarte mult...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente