sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaNFT-urile Cool Cats obțin o nouă investiție

NFT-urile Cool Cats obțin o nouă investiție

Binecunoscutul proiect NFT Cool Cats a obținut o nouă investiție semnificativă în proiectul său de la Animoca Brands. Compania deținea deja o participație în ecosfera Cool Cats prin intermediul filialei sale GAMEE, dar noul parteneriat avansează propunerea NFT și a companiei de jocuri.

Animoca spune că dorește să devină lider în NFT, jocuri metaversale și brand media și a obținut recent o nouă injecție de capital propriu de 110 milioane de dolari din partea unui consorțiu de investitori. Evaluarea actuală a firmei se situează la peste 5 miliarde de dolari, ceea ce o face să nu fie un jucător mic pe piață. Prețul minim al NFT-urilor Cool Cats a reacționat în mod clar bine la acest anunț, ceea ce nu este o surpriză.

Vestea este un alt exemplu încurajator pe o piață care se remarcă prin scăderea semnificativă a nivelurilor de preț din ultimele luni. Anul trecut, NFT-urile au atins evaluări foarte mari, iar multe dintre ele se confruntă acum cu o scădere semnificativă. Dar există dovezi că tehnologia și ideile din jurul acesteia sunt încă în creștere și se dezvoltă pentru viitor.

***   ***   ***

Articol primit la redactie de la eToro
Despre eToro Group

eToro este o platformă de investiții cu active multiple ce permite oamenilor să își dezvolte cunoștințele și să-și crească veniturile ca parte a unei comunități globale de investitori de succes. Compania a fost fondată în 2007 cu misiunea de a face accesibile piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 27 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

Atenționare privind exonerarea de răspundere

Această comunicare este doar în scopuri de informare și educație și nu trebuie luată drept sfat pentru investiții sau recomandare personală, ofertă sau solicitare de a cumpăra sau vinde orice instrumente financiare. Acest material a fost pregătit fără a ține cont de vreun obiectiv de investiții anume al destinatarului sau de situația sa financiară și nu a fost pregătit în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetărilor independente. Orice referință la performanțele trecute sau viitoare ale unui instrument financiar, indice sau produs de investiții complex nu sunt și nu trebuie considerate a fi un indicator sigur pentru rezultate viitoare. eToro nu își asumă nicio răspundere că informațiile incluse în acest raport sunt în totalitate corecte și complete.


espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,684FaniÎmi place
162AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro