marți, iunie 25, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleMike Drăghici, CEO Pay by Face: „Stăteam la o cafenea în București...

Mike Drăghici, CEO Pay by Face: „Stăteam la o cafenea în București și a venit domnișoara la mine cu un POS mai tradițional: cum vrei să plătești, cash sau card? Eu nu am auzit întrebarea asta niciodată în America”

Invitații primului interviu găzduit în anul 2022 de Revista Patronatului Român au fost Mike Drăghici, CEO Pay by Face și Mihai Teodorescu, Country Manager Pay by Face. Împreună, aceștia au prezentat cea mai inovativă metodă de plată prezentă la momentul actual în România, care folosește recunoașterea facială pentru o tranzacție obișnuită. De asemenea, cei doi au împărtășit experiența lor de antreprenori, de la primele startup-uri lansate și până la momentul actual.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

🎥 Asociația NIA Neurodiversity Academy

🎥 Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat social / Asociația NIA Neurodiversity Academy 🎤 Invitat: Steluța Moisescu, Președinte și fondator Asociația NIA Neurodiversity Academy Director General...

Conferința Business 360 Men and Women in Business – Speakeri Panel...

Conferința Business 360 Men and Women in Business a avut loc pe 22 iunie, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, eveniment organizat de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,923FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro