vineri, decembrie 9, 2022
AcasăREVISTA ONLINEArticoleMike Drăghici, CEO Pay by Face: „Stăteam la o cafenea în București...

Mike Drăghici, CEO Pay by Face: „Stăteam la o cafenea în București și a venit domnișoara la mine cu un POS mai tradițional: cum vrei să plătești, cash sau card? Eu nu am auzit întrebarea asta niciodată în America”

Invitații primului interviu găzduit în anul 2022 de Revista Patronatului Român au fost Mike Drăghici, CEO Pay by Face și Mihai Teodorescu, Country Manager Pay by Face. Împreună, aceștia au prezentat cea mai inovativă metodă de plată prezentă la momentul actual în România, care folosește recunoașterea facială pentru o tranzacție obișnuită. De asemenea, cei doi au împărtășit experiența lor de antreprenori, de la primele startup-uri lansate și până la momentul actual.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.
espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,684FaniÎmi place
206AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

Viziune în afaceri

🎥 De BINE 22.23.01

watchshop.ro