vineri, iunie 14, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleLeasePlan, succes de 15 ani pe piața din România

LeasePlan, succes de 15 ani pe piața din România

LeasePlan România marchează 15 ani de activitate de succes pe piața din România, astăzi 24 martie, în Bucuresti, prin deschiderea unui nou showroom dedicat autovehiculelor rulate CarNext by LeasePlan, localizat în B-dul Theodor Pallady, nr 107, sector 3, Bucuresti.

În cei 15 ani de când și-au făcut apariția pe piață LeasePlan România a reușit să se dezvolte permanent și să își consolideze poziția de lider pe piață de leasing operational, ajungând să administreze până in prezent în total peste 42.000 de autovehicule.

Noul showroom deschis de către companie confirmă succesul strategiei de dezvoltare a liniei de business pentru automobilele rulate, aceștia comercializând aproape 30.000 de autovehicule rulate în anii totali de activitate, 5.000 dintre acestea prin intermediul showroom-urilor CarNext by LeasePlan.

“Clienții existenti au la îndemâna aplicația, MyLeasePlan®, prin intermediul căreia pot să programeze cu ușurintă operațiunile de întreținere si reparații la partenerii agreați, să genereze rapoarte financiare pentru fiecare autovehicul, să printeze RCA-uri si CIV-uri, să deschidă dosare de dauna. Clienții potențiali pot achiziționa online autovehicule rulate prin intermediul site-ului carnext.com sau să opteze pentru leasing la un autovehicul nou prin DigitalShowroom” a declarat Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România.

Pandemia nu a influențat serviciile pe care compania le promovează în România, aceștia oferind în continuare soluții pentru orice fel de nevoi.

LeasePlan consideră digitalizarea un factor important de aceea continuă să investească în dezvoltarea a trei arii ce țin de interacțiunea cu furnizorii (administrare reparatii service, anvelope, spal&torii, masini de inlocuire), cu potențialii clienți și cei existenți.

În ceea ce priveste elementele de noutate, Daniel Ciochină, a mențonat: “prețul fix este prețul pe care îl are mașina, prețul de vânzare, el nu se negociază, nu avem posibilitatea sau nu oferim posibilitatea audienței să vină și să negocieze în euro […]. În ceea ce privește returnarea vehiculului pe o perioadă de 14 zile sau timp de 14 zile, autovehiculul poate fi folosit în limita a 200 km și poate fi returnat, iar banii îi sunt returnați înapoi integral clientului, sigur dacă autovehiculul este adus în starea de la predare”

“Suntem în linie pe piața din România în ceea ce privește dezvoltarea segmentului de autovehicule electrice din portofoliul nostu”, a precizat Bogdan Aparhidean.

În cazul în care pe acea perioada de 14 zile, vehiculul suferă daune, Daniel Ciochină, a spus: “în situația în care există, se estimează valoarea daunei, clientul este informat de costul reparației și este scăzut din contravaloarea autovehiculului”, astfel returnarea vehiculului nu este condițonată de accidentele neprevăzute.“În cei 5 ani de zile s-au returnat sub 10 mașini”, a mai mențonat acesta.

Cât despre schimările stucturii de acționariat ale companiei, Bogdan Aparhidean a precizat: „este o comunicare publică despre faptul că LeasePlan și ALD au semnat un memorandum de înțelegere în vederea fuziunii. Până la momentul obținerii aprobărilor de la instituțiile abilitate, business-ul se desfășoară în continuare în condiții normale de concurență, de interdicție, de comunicare între cele 2 părți”

La finalul anului 2020 LeasePlan a avut active în valoare de peste 150 de milioane de euro.

 

 

Business Networking. Sondaj de opinie

Comunitate de afaceri. Ca antreprenor sau manager știi că sunt momente când simți nevoia să faci parte dintr-o comunitate de afaceri. Fie că ai nevoie de...

Despre arbitraj și disputele digitale – Institutul Arbitral Roman

Institutul Arbitral Roman a publicat astazi numarul 3 al revistei online "E_ARBITRAJ". Am remarcat articolul: "Crearea unei relații simbiotice între arbitraj și disputele digitale...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,931FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro