sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăFormare profesionalaFurnizori HRInstitutul Arbitral Român

Institutul Arbitral Român

Institutul Arbitral Român s-a născut din dorința și practica consensului, în acest interval istoric, în care interconectivitatea a devenit o relație ireversibilă, ”producând” cetățeni mai cosmopoliți, mai toleranți și mai pregătiți pentru compromis. Viitorul nu poate fi decât al consensului, căci, practica consensului dilată și devine condiție sine qua-non a realizării mondializării. Consensul generează solidaritate!

Institutul Arbitral Roman a fost înființat ca un centru de excelență în cercetarea, formarea și practica în domeniul arbitrajului commercial.
Institutul reunește între membrii săi profesioniști în arbitrajul international si domestic și reprezentanți de seamă ai mediului academic, în misiunea nobilă de promovare a arbitrajului în Romania ca metoda principală de soluționare pe cale alternativă a disputelor, în special în raporturile dintre profesioniști.

În acest scop, Institutul Arbitral Roman desfășoară proiecte de cercetare științifică, organizează cursuri de pregătire în domeniul arbitrajului și conferințe de diseminare a celor mai recente tendințe în abitrajul domestic si internațional. Institutul Arbitral Român asigură publicului interesat de arbitrajul comercial internațional oportunități de formare, specializare și networking în arbitrajul domestic si internațional, resurse de studiu și cercetare științifică precum și servicii de administrare a arbitrajelor ad-hoc.
https://institutularbitral.ro/


Consiliul de instruire în industria construcțiilor

A devenit de la sine înțeles, atunci când întrebi un antreprenor sau un manager despre principalele provocări cu care se confruntă, să auzi că...

Emisiunea #sieusuntantreprenoare, Sezonul 1, Episodul 6

Emisiunea #sieusuntantreprenoare, campanie de promovare a antreprenoriatului feminin, realizată de Revista Patronatului Român alături de Elite Business Women Club. Cel de-al șaselea episod o prezintă...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro