sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleImpactul fiscalității asupra antreprenorilor

Impactul fiscalității asupra antreprenorilor

clubantreprenor.ro organizează joi, 13 octombrie 2022 conferința cu tema „Impactul fiscalității asupra antreprenorilor”. Evenimentul desfășurat cu sprijinul Revistei Patronatului RomânDynamic Business Connections și al Camerei Consultanților Fiscali, va avea loc în Amfiteatrul Albastru, Mezanin, Tronson II, CCIR Business Center Camera de Comerț și Industrie a României, situat pe B-ul. Octavian Goga, Nr. 2, Sector 3, București.

Prezentare

Mediul de afaceri românesc își dorește mai mult ca oricând o predictibilitate a regimului fiscal, care nu ar trebui modificat peste noapte, fără o analiză de impact şi o consultare a companiilor direct afectate.

În calitatea lor de intermediari între interesele plătitorului de taxe, pe de-o parte, și interesele administratorului de taxe, de cealaltă parte, consultanții fiscali sunt primii care pot depune mărturie că fiscalitatea este (mult prea) costisitoare în România!

Conferința cu tema Impactul fiscalității asupra antreprenorilor este un prilej de analiză şi dezbatere echilibrată a fiscalității în România, reunind reprezentanţi ai ANAF și Ministerului Finanțelor, ai celor mai mari companii de consultanță și experți financiari, ai asociațiilor patronale și profesionale, ai factorilor de decizie din departamentele financiare ale celor mai importante companii din țara noastră.

Evenimentul își propune să genereze dezbateri utile și soluții eficiente pentru creşterea încasărilor la buget și pentru reducerea poverii fiscale a companiilor.

Audiență: consultanţi fiscali, experţi fiscali, auditori financiari, contabili, evaluatori, directori financiari, directori generali, controlleri financiari, directori economici, analişti financiari, asociaţii patronale şi profesionale, ONG-uri cu profil fiscal; mass-media.

citeste articolul intreg: https://www.clubantreprenor.ro/2022/09/28/impactul-fiscalitatii-asupra-antreprenorilor-13-octombrie-2022/


espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,708FaniÎmi place
206AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro