sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaGala Trofeelor The OSPAs România 2023

Gala Trofeelor The OSPAs România 2023

Bucuresti, 25 mai 2023 –  O nouă ediție a Premiilor OSPA România, un program internațional de renume care recunoaște performanțele excepționale din industria de securitate privată, va avea loc în București, pe data de 8 iunie 2023.

The OSPAs (Outstanding Security Performance Awards) oferă o platformă de promovare a realizărilor profesionale pentru profesioniști, echipe și companii, care în acest fel își pot să-și evidenția contribuțiile remarcabile aduse în domeniul securității. Categoriile de premiere includ managementul securității, directori din companii de securitate, integratori/instalatori de sisteme de securitate, evaluatori de risc/consultanți, agenți de securitate. Nu în ultimul rând OSPA premiază  și doamnele cu realizări de excepție în securitatea privată, iar cea mai prestigioasă categorie OSPA se adresează profesioniștilor cu un parcurs excepție de-a lungul întregii cariere în securitatea privată.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unei ceremonii de premiere de prestigiu, care va avea loc pe 8 iunie 2023, la Casa Doina, Șoseaua Kiseleff nr. 4, sector 1, București. Gala OSPA România se va încheia cu un concert extraordinar susținut de reputatul artist Mihai Trăistariu.

Pentru a candida la una dintre categoriile de premiere, vă rugăm vizitați site-ul OSPA România.

Pentru a va rezerva un loc în calitate de participant la  Gala de decernare a premiilor OSPA România, vă rugăm vizitați site-ul nostru sau să sunați la numărul de telefon 0744308790.

Trofeele OSPA reprezintă o importantă recunoaștere a performanței profesionale și aduc un prestigiu pe plan local și internațional, atât câștigătorilor premiilor, dar si celor care ajung în finala acestei competiții a profesioniștilor.

Procesul de jurizare implică o echipă de experți independenți în securitate, care evaluează cu atenție nominalizările pe baza unor criterii obiective, predefinite și rezultate în urma unor cercetări de nivel academic a criteriilor care definesc calitatea în industria securității private.

Finaliștii din acest an vor fi anunțați pe data de 2 Iunie 2023.

Pentru mai multe informații despre Gala de decernare a Trofeelor OSPAs România -2023, vă rugăm să accesați website-ul dedicat.

Sponsorii ediției din acest an sunt: Asociația Română a Industriei de Securitate (ARIS), HYPERFY și AZITREND/Hanwha Vision.

Parteneri media: ISJ International Security Journal și Revista Patronatului Român.

Premiile pentru Performanța Excepțională în Securitate (The OSPAs) au debutat în anul 2015 și sunt un program internațional care recunoaște și celebrează performanțele excepționale în industria securității.

Profesor Doctor Martin Gill, cel care l-a conceput și totodată inițiatorul programului spune că:  “The OSPAs a pornit de la identificarea factorilor care contribuie la excelența în industria de securitate și este destinat să promoveze acest domeniu și să evidențieze peste tot în lume rolul său vital și mai ales faptul că securitatea este un factor fundamental și critic pentru succesul oricărei afaceri sau activități economice.

Programul a fost lansat în România în anul 2016, fiind acum la cea de-a șaptea ediție.

În opinia domnului Gabriel Badea, promotorul programului OSPA în România:  “Această inițiativă nu numai că recunoaște și celebrează  performanța profesională, dar în același timp ar trebui să încurajeze un comportament etic și moral al celor care aparțin într-un fel sau altul acestei bresle. The OSPAs promovează cele mai bune practici profesionale și stimulează îmbunătățirea continuă în industria securității private din țara noastră”.

The OSPAs se organizează până în prezent pe toate continentele (mai puțin în Antarctica) în 17 țări printre care se află, de exemplu, Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania, India, Nigeria, Australia etc.


Impactul AI în transformarea de business și educația de afaceri

Centrul de Limbi Străine A_BEST și Revista Patronatului Român propun mediului de afaceri un nou format de eveniment business integrat în proiectul de comunicare...

Un eveniment dedicat media, marketing & PR

Consiliul Patronatelor ESG din România și-a propus să creeze cadrul organizatoric pentru facilitarea dezvoltării afacerilor și a sprijinului reciproc între membri. Organizarea de evenimente...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro