duminică, aprilie 14, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaFinalizarea proiectului DigiL@b - Laboratorul digital

Finalizarea proiectului DigiL@b – Laboratorul digital

Proiectul „DigiL@b – Laboratorul digital” a fost implementat în perioada 15 ianuarie 2020 – 14 septembrie 2021 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România și a avut în vedere îmbunătățirea competențelor digitale ale angajaților care își desfășoară activitatea în sectoarele economice / domeniile identificate conform SNC și SNCDI, din regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud-Est, Sud și Centru, fiind finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Proiectul a demarat cu o campanie de informare și conștientizare a angajatorilor din regiunile de implementare privind importanța și necesitatea participării angajaților la programe de formare continuă. Astfel, a fost realizată o campanie media online, au fost organizate 3 evenimente regionale Tech Day și au fost realizate baze de date cu angajatori care au fost contactați direct.

Programul de formare a fost dezvoltat în colaborare cu Google Atelierul Digital, iar participanții la curs au învățat despre ce inseamnă un profil virtual, SEO, Google Ads, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback online.

Cursanții au avut la dispoziție o aplicație mobilă care a constituit suportul procesului de formare.

Ca urmare a implementării proiectului, 388 de angajați au participat la cursuri de formare profesională în domeniul competențelor digitale, 353 de angajați au fost certificați că au dobândit competențe digitale, 36 de IMM-uri au fost sprijinite pentru introducerea unui program de invățare la locul de muncă pentru angajații proprii și 3 IMM-uri au introdus un program de învățare la locul de muncă.

Proiectul DigiLab – Laboratorul Digital a fost finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugam să utilizați următoarele date de contact:
Daniel Uritu – Manager de proiect
https://www.digi-lab.ro/
Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România
Adresa: Str. Spătarului, nr. 30, Sector 2, București
Tel: +40 318 241 592; +40 318 241 593
E-mail: digilab@ptir.ro

Comunicat de presa CNIPMMR


Stop suprataxarea contractelor de muncă cu timp parțial

Vocea antreprenorilor contează! Sunt afaceri pentru a căror funcționare și dezvoltare contează să poată angaja un om de marketing, un contabil sau un administrativ cu...

Indexul Antreprenoriatului Românesc

Pe data 1 aprilie a.c., a avut loc lansarea lucrării "Indexul Antreprenoriatului Românesc", sem.1 2024, realizată de Consiliul Naţional al IMM-urilor din România (CNIPMMR),...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro