vineri, iulie 19, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaFinalizarea proiectului DigiL@b - Laboratorul digital

Finalizarea proiectului DigiL@b – Laboratorul digital

Proiectul „DigiL@b – Laboratorul digital” a fost implementat în perioada 15 ianuarie 2020 – 14 septembrie 2021 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România și a avut în vedere îmbunătățirea competențelor digitale ale angajaților care își desfășoară activitatea în sectoarele economice / domeniile identificate conform SNC și SNCDI, din regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud-Est, Sud și Centru, fiind finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Proiectul a demarat cu o campanie de informare și conștientizare a angajatorilor din regiunile de implementare privind importanța și necesitatea participării angajaților la programe de formare continuă. Astfel, a fost realizată o campanie media online, au fost organizate 3 evenimente regionale Tech Day și au fost realizate baze de date cu angajatori care au fost contactați direct.

Programul de formare a fost dezvoltat în colaborare cu Google Atelierul Digital, iar participanții la curs au învățat despre ce inseamnă un profil virtual, SEO, Google Ads, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback online.

Cursanții au avut la dispoziție o aplicație mobilă care a constituit suportul procesului de formare.

Ca urmare a implementării proiectului, 388 de angajați au participat la cursuri de formare profesională în domeniul competențelor digitale, 353 de angajați au fost certificați că au dobândit competențe digitale, 36 de IMM-uri au fost sprijinite pentru introducerea unui program de invățare la locul de muncă pentru angajații proprii și 3 IMM-uri au introdus un program de învățare la locul de muncă.

Proiectul DigiLab – Laboratorul Digital a fost finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugam să utilizați următoarele date de contact:
Daniel Uritu – Manager de proiect
https://www.digi-lab.ro/
Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România
Adresa: Str. Spătarului, nr. 30, Sector 2, București
Tel: +40 318 241 592; +40 318 241 593
E-mail: digilab@ptir.ro

Comunicat de presa CNIPMMR


Vrem e-tva pentru afaceri și pentru eficiența sistemului fiscal, nu împotriva...

Digitalizarea, ar trebui să conducă la muncă mai puțină, mai puține resurse alocate și eficiență mai mare,în nici un caz mai multă muncă, costuri...

Conferința “IMM ROMANIA”- Mediul Antreprenorial și perspectivele dialogului social”

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat astăzi, 9 mai 2024, împreună cu PIMM Galați primul eveniment regional din Sud Estul României sub...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,919FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro